Eu una aş prefera să rămân forever alone decât să risc să mă mut la altă şcoală. Acolo s-ar putea să fie mai rău şi oricum nu m-aş putea integra.
Dar nu cred că tu eşti ca mine, de aceea ar trebui să încerci să găseşti persoane care te înţeleg. Dacă nu-ţi merge nici aşa, merită să încerci să te muţi la altă şcoală, zic eu.
Baftă!
Păi, n-ar avea rost să te muți, mai ales dacă treci într-a 8-a, ultimul an de gimnaziu. Cel puțin colegii îi cunoști chiar dacă nu vorbești mult cu ei. La altă școală te-ai putea obișnui mai greu + că nu vi cunoaște pe nimeni.
Apropo, anul ăsta încearcă să te împrietenești mai bine cu colegii tăi, fii mai sociabilă.
Pa!
Oriunde te-ai duce, povestea va fi aceeasi : vei intalni persoane cu care sa te intelegi si persoane cu care nu o sa poti face nimic.
Sa fii ca ele nu e o solutie. Ai zis ca ai prieteni, dar ca nu ai o prietena cea mai buna, nu pierzi nimic. Eu zic sa ramai in clasa(ca si-asa mai ai doar un an pana la liceu) si sa incerci sa intaresti prieteniile pe care le ai in clasa. Socializeaza, intalneste-te pe-afara cu colegii cu care te intelegi, fi tu cea care sparge gheata, si ajungand sa ii cunosti mai bine, vei gasi si o persoana pe care sa o numesti ''cea mai buna prietena''.
Chiar daca nu vei gasi, capul sus, vine liceul, si acolo vei cunoaste oameni noi, si de obicei prieteniile care rezista peste ani sunt cele formate in liceu. Cele formate in gimnaziu nu vor tine prea mult, iti zic din proprie experienta.
Multa bafta
Bună. Vreau sa te ajut.
In locul tau, as ramane la aceasta scoala deoarece sunt sigura ca m-as impaca cu fostele prietene. Partea a doua e ca o sa fie rau din cauza profesorilor. Fiecare preda intr-un mod iar tu ai fost invatata in alt mod. Iti recomand sa te comporti dragut cu celelalte fete si sa fii tu. Daca nu merge, nu poti sa stai si in alt grup? Macar incearca!
Succes :*!
Eu una zic sa nu te muti, tinand cont ca e ultimul an.Gandeste pozitiv, vei merge la liceu unde vei intalni copii ca tine si iti vei face prieteni, si foarte bine ca nu esti ca ele, inseamna ca esti speciala.Bafta!