Buna Anca.
Nu trebuie neaparat sa le spui niste minciuni, eu cand m-am mutat de la un profil la altul am scris in cerere ca doresc sa invat mai bine si ca il consider un profil mai bun si este ceea ce imi doresc eu sa studiez in continuare.
Am mai scris ca aveam probleme cu colegii si din cauza navetei care era mult prea costisitoare.
Nu ar trebui ei sa iti interzica sa nu te muti, sunt sigura ca o sa gasesti tu ceva.
Mult noroc, pa pa!
Pai,
nu e anturajul meu, am conflicte, motive proprii, prea departe de casa )), nu prea stiu nu am plecat de la scoala mea si nici nu vreau )))
As fi vrut un motiv mai convingator dar merci oricum.
Buna, cel mai bine este motivul real, dar daca ti se pare ca nu e bun, iti dau cateva exemple, acum ramane de vazut daca te ajuta:
1.am ales profilul in nestiinta de cauza si mi-am dat seama ca nu pot face fata nivelului la fostul liceu/sau din contra, nu-mi satisfaceau 'pofta' de cunostinte;
2. mi-am dat seama ca nu asta doresc sa fac in viata, iar liceul dumneavoastra ma ajuta in domniul **** (aici depinde de profil);
3. am citit pe site, am auzit de la prieteni s.a.m.d ca liceul dumneavoastra imi ofera multe oportunitati;
4. distanta nu e neaparat un inconvenient, dar poti sa zici ca oarecum de deranja, nu stiu in ce masura.
Pai sper ca ti-am fost de-ajutor, nu uita, motivul personal este cel mai important, incearca sa nu eviti adevarul, ci sa-l transpui in alta forma, astfel incat sa para ok. Bafta.:]