| AncaGabriela03 a întrebat:

Buna,vreau sa mentionez ca am 16 ani si am avut o relatie cu un baiat mai mic decat mine cu vreo 6 luni, timp de 5 luni, l-am chemat o data la mine acasa si mi-a introdus degetul in vagin tare si i-am zis de la inceput ca vreau sa fiu virgina pana la 18 ani si nu m-a ascultat. Vreau sa mentionez ca m-a durut si dupa ce a plecat de la mine m-am dus la baie si imi curgea sange. Mama zice ca nu mai sunt dar vreau sa vad si parerea altora:*
cand am vazut am avut un atac de panica si plangeam, oricum m-am despartit de el ca a vrut doar sa profite de mine.
craciun fericit, ca la mine deja numai e=(
si va rog raspunsuri sincere, fara glume

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sincer, ma asteptam sa ai destula minte la 16 ani, ca sa nu te incurci cu copilasi mici, pentru ca 15 ani jumate la un baiat, inseamna ca-i inca copilas, pentru ca baietii se dezvolta atat mental cat si fizic, cu 2-3 ani mai tarziu decat fetele.

Da, este posibil sa-ti fii rupt himenul si se cheama de-flo-ra-re.
Dezvirginarea este un concept diferit.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai stai asa. Raspunsuri la ce? Ca nu vad nici o intrebare, nici macar un semn de intrebare.

Era un deget... pana cand nu o sa ai o relatie sexuala in adevaratul sens al cuvantului, se considera ca nu ai facut nimic.

Si cum naiba sa faci asta? Te tinea, ce iti facea, nu puteai sa il dai mai incolo, sa pleci tu sau el?
Dar ma rog, cand o sa mai cresti o sa intelegi lucrurile astea mai bine.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ce deschisa esti fata de mama ta.
Ti-a bagat degetul fara voia ta? Trebuia sa il dai in suturi afara. Poate totusi si tu ai vrut sa va giugiuliti si a crezut ca vrei mai mult. Oricum sa nu cumva sa te mai impaci cu el.

| AncaGabriela03 explică (pentru Furnicuta000):

Mereu am fost asa fata de mama mea.I-am zis de la bun inceput ca nu vreau si el tot a continuat. Si nu, nu o sa ma mai impac cu el niciodata, imi e mai bine singura

| ALEXICAmarketing a răspuns:

Adio virginitate, bine ai venit in lumea femeilor mature.
O sa treaca si supararea asta.Incearca sa sa te plimbi.

| NiculaiMarianTraian a răspuns:

Conform DEX virigin= sa nu fi intretinut relatii sexuale.