Eu am dat proba la desen si compozitie...caci m-am dus pe arte plastice,nu arhitectura. La desen ne-a dat o simpla natura statica(un cub, o piramida din carton si un mar pentru sfera)si la compozitie ne-a dat sa facem una dinamica, cu personaje in miscare(spre ex, o intrecere sportiva)owo. Bacalaureatul e normal, ca la celelalte licee...Nu dai bac din mate(yeee!),dar probabil vei da la alegere dintre geografie si logica,istorie,lba romana,competenta in limba engleza si competenta pci. Cel putin asa dau eu. Teze:In clasa a noua am dat teza la romana engleza logica si istoria artei, in clasa a zecea la romana engleza istoria artei psihologie, in clasa a unsprezecea teza la romana engleza economie si istoria artei, iar in clasa a doispea ramane de vazut, ca inca nu am ajunssa mai traiesc pana atunci. :*succes!
Trebuie sa dai probe, adica vei canta ceva pentru ei si iti vei arata talentul...iar cat despre bacalaureat cu siguranta vei da bacul la limba romana si o limba straina, de obicei engleza....si nu dai acul la matematica
Va multumesc, dar FOTOmodel99 ce probe trebuie sa dau? Doar cantat si atat? Sau trebuie neaparat sa stiu sa cant si la vreun instrument?