| ZamA a întrebat:

vreau sa-mi creasca parul mai repede voi ce folositi?sad?

13 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Eu o data la 2 saptamani imi fac o masca din ulei de ricin, galbenus de ou si ulei de masline - iti recomand asta. Mie-mi face parul sa aiba mai mult volum si chiar creste mai bine si mai frumos. happy

| Ros3Blu3 a răspuns:

Uleiul de ricin este bun iti regenereaza firu de par si inmulteste parul ca numai stiu cum se zicelaughingrolling on the floor big grin

| marsy a răspuns:

Imi impletesc parul foarte des si aceasta il trage de la radacini mai intensiv si creste big grin

| Mirela a răspuns:

Eu imi fac parul des cu placa. ce as putea folosi sa nu mai fie asa de degradat big grin?

| Mirela a răspuns:

Am pus acea intrebare aici deoarece am contul de azi-noapte big grin si inca n.am gasit unde sa dau sa pun intrebare.ma puteti ajuta? big grin :*

| Mirela a răspuns:

Multumesc mult "traficant de sentimente roz " big grin

| Anda_5509 a răspuns:

Uleiul de ricin este bun.Mai intreaba si coafeze... ele stiu mai bine.

| dienuk a răspuns:

Este un sampon pentru cresterea parului la favisan. ti-l recomand!

| sissi a răspuns:

Pai tunde`l destul de des pentru. ca asa creste mai repede, ingrijeste`l bine si mai intreaba si coafeza si iti recomand sa nu folosesti placa pentru ca pentru. catva timp iti sta bine, dar iti distruge firul de par si apoi pa par lung

| craniul a răspuns:

Stiu ca poti sa iei niste medicamente ma rog asa folosea un prieten de-al meu el mi-a zis sa i-au si eu dar n-am vruthee hee du-te la farmacie gasesti acolo sa iei ceva fara retetawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa-l ingrijesti bine si sa astepti ca creste singur eu ma mandresc cu parul meu de o lungime de 85 de centimetri si nu mint pot arata poze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Produsele care spun ca fac minuni, nu fac minuni.
Parul va creste in ritmul lui.
Poate va creste un pic mai repede daca iti reinprospatezi tunsoarea si iti hidratezi parul.

@alexandra, placa trebuie utilizata de 6 ori... pe an.
Iti dai seama ce ii faci tu saracului par?
Mai intai tunde'te, cu 3 cm. Produsele pentru problema ta nu vor vindeca problema daca nu te tunzi. Foloseste produse inainte sa te faci cu placa si masti pentru hidratare. Si nu uita ca treebuie sa iti tunzi varfurile regulat.

| tooxicbrunette a răspuns:

Uleiul de ricin + ulei de masline + 2 fiole d vitamina A[cat mai concentrat] se ameste iar apoi s aplica d la radacina pna la varfuri dupa aceea poti sta d la 2 ore poate chiar si mai muult cu el, iar apoi s te clatesti cu apa calda si aplici samponul! dar ca s ai un rezultat vizibil trebuie sa iti faci de 2 ori p saptamana aceasta masca timp de 5 luni sau chiar un an, iar parul tau va fi sanatos, des si stralucitor. din propria experientza iti spunwinking. bafta :*