| ColorfullColors a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar role.
Mentionez: Sunt fata, imi place verdele, movul, rozul, mai pe scurt orice culoare tare combinata cu mult negru. Si port 38 (24 cm), deci rolele ar trebui sa fie cam 38, 5 sau 39.

As vrea site-uri de pe care pot cumpara online.

Multumesc.

P. S. Nu vreau role ieftine, vreau sa arate ca lumea.

Răspuns Câştigător
| coolestpageer a răspuns:

Eu am ROXA si sunt foarte incantata de ele (ale mele au costat 300de RON dar presupun ca exista si mai ieftine) de asemenea HEAD sunt la fel de bune dar pretul lor e cert sigur mai mare de 200RON. sper ca te-am ajutat. fundita?

4 răspunsuri:
| Ariia a răspuns:

Buyna depindde de unde esti dar cauta in magazinele de articole sportive sau la metro si real. pe acolo sunt de obicei.

| ColorfullColors explică:

Din Deva sunt (daca conteaza).

| alexxxxxxxa a răspuns:

Buna,uite eu mi-am luat niste role foarte dragute si ma inteleg bine cu ele, sunt silentioase si sunt pe mov:X
http://www.ok-shop.ro/....../id/77045/

| taniacufoian a răspuns:

In primul rand,nu iti trebuie cu un numar mai mare,iti trebuie fix,pentru ca cu cat ti mai liber piciorul in rola cu atat ai tendinta de ati regla cat mai strans rola ca sa nu ti se mai poata misca piciorul ceea ce va ajunge sa te incomodeze,asa ca iti spun sa iti iei role fixe ca apoi nu o sa mai ai treaba,si ca si role,roxa sunt cele mai bune,si pana la urma nu aspectu e cel mai important ci cat de bune sunt rolele,fi sigura ca cine te va vedea pe role nu o sa zica ce culori faine au rolele ci o sa-ti zica:"wai ce bune role are tipa aia". rolele roxa sunt negre in mare parte si doar la papuc are putin rosu,dar mai nou rolele roxa au mai multe culori,deci poti sa iti cauti, ale mele is negre cu portocaliu, oricum ti-am dat un sfat in ceea ce priveste rolele! spor