| Ooterog a întrebat:

Buna :* Vreau sa-mi fac un alt id dar nu stiu cum sa mi-l fac. Nu am ideei sad Imi puteti da niste ideei puppy dog eyes? Ma cheama oana : as vrea ceva cu oana.princess sau o_a_n_a ceva mai special happy si poate aveti si ideei fara numele meu ceva cu : brunette, addicted dar nu din astea hot_girl_sexy laughing) Va imaginati ca va cheaam Oana si ve ganditi cum var placea sa-l faceti laughing :* Multumesc >big grin

13 răspunsuri:
| NuImiPunNume a răspuns:

Oana.loveu
o.a.n.a
believe_in_dreams
oana_4U
oa_na

| Clarissaaz a răspuns:

Pai incearca: oana_dulcika, oana_princess.4u, OaNa.ScUmPikA.tA, O_a_N_a.4u, Princesa_Ta_Oana, PaPuSiKa_DuLcE,
Special_Girl...te mai gandesti tu fundita?

| Gmcc a răspuns:

O_@_|\|_@ daca iti place

| Lightning1997 a răspuns:

Nu iti trebuie niciun fel de idd special, astea sunt lucruri marunte, Oana si atat.Eu in locul tau,as lasa messengerul si m-as apuca sa citesc o carte, sa dobandesc cultura, banuiesc ca ai lipsa de cultura, daca folosesti atatea emoticoane, e clar

| Katherine20 a răspuns (pentru Lightning1997):

Doar pentru ca nu foloseste emoticons nu inseamna ca este needucata! tongue si eu folosesc cate vreau ca doar de aia sunt! laughing))
Si de ce sa fie asa de serioasa?

| Lightning1997 a răspuns (pentru Katherine20):

Regulamentul interzise folosirea in exces a emoticoanelor.

| Katherine20 a răspuns (pentru Lightning1997):

Daca pui emoticoane nu faci nici un rau, draga! Toti utilizatorii pun emoticoane! Esti culmea

| Alemoni a răspuns:

Buna!
Nu mi se pare o idee buna sa ceri cuiva sa-si foloseasca imaginatia pentru id'ul tau. Sunt sigura ca poti si tu...
Bye happy

| HoneyCocaine a răspuns:

Oana.nudauaccept
oana.nuvreazi
brunette.cigarette thinking
oanna.bd [barbie doll]
thinking

| 342 a răspuns:

Oana.copil. oana. fata. oana.fiinta.umana

| Commandoo a răspuns:

Oana_miss sau oana_pricess vezi tu dintre astea imi dai funda?

| Madalinxddd a răspuns:

Oana.si.atat

| MadyPufu a răspuns:

Oana_sukky's