Buna,prietenul meu are un telefon Lg Optimus One,ti-l recomand, e forte bun poti sa vezi filme pe youtube, ai si market de unde ati iei orice joc vrei sau orice program.
fundita?!
E ffffffffffffff bine!
la al meu ii tine bateria 7 zile dk doar il dau pe silent de 5 ori si invers de 5(cand plec la scoala si cand ma intorc)
daca ascult ceva muzica(are o capacitate uimitoare, cam 200 si ceva doar la muzica) imi tine vreo-5 sau 6(asta DOAR daca stau non-stpo cu castile in urechi
face pozele ffffffffffffff clare, culorile vii, are o gramade de efecte amuzante in Camera-Setari(rotita cu zimti)- Mod Captura (unde ai la efect facial : masca amuzanta-fff tare-, zapada-ca si cum ar ninge-si multe altele. Iar la efecte culoare sau ceva de genu' poti sa pui sepia si sa faci cu efect desen animat(din Mod Captura; ff tare efectul) ca ies ca pozele mai vechi ci sunt fff frumoase mai ales cu garoafe(mici/mari)
Poti sa te conectezi la retele wireless pentru GPS, e-mail si internet dar ai grija ca daca pierde semnalul la retea trece pe reteaua normala (Vodafone/Orange/Cosmote etc) si te costa.
Poti sa trimiti muzica doar cu o aplicatie ce se downloadeaza din Market, dar poti sa faci legatura cablu/bluetooth cu un laptop (daca are bluetooth) sau cablu la pc normal. Per total, mie-mi place ffffffffffffffffffffffff mult (l-am primit de Craciun).
E o idee fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff buna. (Poti sa intri pe Forum Optimus One!)
P.S. mie-mi suna numele un pic, ca Optimus Prime din Transformers. Cool, nu?
Cheers!
lariistyles69 întreabă:
BrianMoser întreabă: