| GerrardS a întrebat:

Buna,vreau sa'mi povestesc povestea mea.Sunt cu prietena mea de o luna.Cu timpul mi-am dat seama ca ea e indiferenta,am discutat pe tema aceasta,si ea mi-a spus ca cindva a fost si ea o fire sentimentalista,dar s-a schimbat fiindca nu mai putea suporta suferinta.II ziceam ca greseste,ca s-a schimbat negativ,dar ea nu vrea sa ma inteleaga.Eu fiind mai sentimentalist,mi-e foarte greu sa inteleg,sunt foarte gelos si o iubesc enorm.Cred ca ma iubeste si ea,simt asta,insa nu inteleg cum sa procedez fiindca avem neintelegeri in fiecare zi.M-ar interesa foarte tare parerile voastre.

2 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Bună, poartă o discuție cu ea și spune-i că tu nu o vei face să sufere și ți mult la ea. Explică-i că s-ar putea să vă afecteze relația modul ei de a fi. Nu-i spune că greșește și ar trebui să se schimbe pentru că nu o va face doar arată-i că poate să aibă încredere în tine și totul se va rezolva. happy

| LoLoEup a răspuns:

Si eu sunt la fel ca colega ta numai ca la mine sunt baiat tonguetonguetonguemiar placea sa iti cunosc prietena sa facem schimb de povesti tongue