anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi spuneti care profil este mai usor, mate-info sau stiinte ale naruti.Argumentati!

5 răspunsuri:
| RoXyRaLu a răspuns:

Depinde ce iti place tie cel mai mult. Dintr-un punct de vedere, mate-info este foarte greu pentru cei ce nu stiu, dar pentru cei ce se pricep este usor.Acum.eu nu stiu ce preferinte si ce indrumari ai tu.Din alt punct de vedere, stiintele naturii sunt perfecte pentru cei ce iubesc natura si sunt curiosi sa afle cat mai multe despre ea.Eu voi alege cand voi fi in clasa a 9 a mate info.

| Fllorentina a răspuns:

Eu sunt la Stiinte ale naturii : Bio-chimie
Mi se pare foarte super fain love struck mie imi place foart emult biologia dupai chimia si fizica aproape deloc laughing

acum depinde ce iti place tiebig grin daca iti place sa te ocpi de programe sa repari calculatoare datorita programelor de ultima generatie sau daca iti fuge mintea repede cu matematica eu zic sa mergi la Mate -info dar daca iti place chimie, iti plac calculele si ai vreo inclinatie spre medikima sau ceva de genu du-te la bio chimie.

Dar iti zic ca, chiar daca te vei duke la bio-chimie asta nu iti va afecta drumul pentru facultate daca tu vrei sa tai la drept de ex tongue.

si in plus de asta poti sa te duci la bio -chimie si daca nu iti place in al 2 lea semestru te stransferi la filo sau mate-info sau oricare alt profil sau liceu!:*

| Foxylicious a răspuns:

Eu sunt la stiite ale naturii. Greu nu este dar trebuie sa tii cont ca profilu se bazeaza pe matematica, biologie, fizica si chimie. Pe de alta parte mate`info este numai matematica si multa informatica. Cred ca mate`info este mai usor

| Aylee a răspuns:

Stiinte ale naturii, este logic deoarece aici iti trebuie multe cunostinte in materie de biologie, la matematica iti trebuie foarte multa gandire. Daca te pricepi tare la mate-info du-te acolo, ai de unde alege.

| Kodokuna a răspuns:

Din cate stiu eu, la mate-info e foarte greu.Se face matematica foarte multa, si trebuie sa ai capacitate foarte mare ca sa rezisti.Totusi,cei mai multi se duc acolo,dar se transfera din cauza ca nu fac fata, La stiintele naturii e mai echilibrat, faci cate putin din toate.Eu am ales profilul asta, pentru ca am inteled ca nu e obligatoriu sa devii medic dupa ce termini liceul, pentru ca faci de toate.Deci la chimie-biologie e mai usor, cel putin din punctul meu de vedere.