| seby27278 a întrebat:

vreau sa mor nu mai vreau sa traiesc, viata mea ii un dezastru parintii mei se cearta aproape in fiecare zi, se bat din cauza tatalui meu care are o amanta, iar mama mea stie de asta si ii spune de fiecare data ca ea nu mai suporta sa isi bata joc de ea in halul asta dar el tot neaga dar eu stiu sigur ca are amanta, il aud in fiecare dimineata cand mama nu e acasa vorbind cu amanta la telefon, si in fata mamei jura pe Dumnezeu ca nu are amanta. Deci il urasc, nu stiu ce are de gand sa faca crying Eu am ramas si fara prieteni toti m-au abandonat. Ce sa fac spuneti-mi va roog! crying

6 răspunsuri:
| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Moartea nu e o solutie,incearca sa treci peste asta... vorbeste cu un psiholog el te poate ajuta in cea mai buna masura, in el poti sa ai incredere si sti ca iti va raspunde sincer.
Daca nu vrei sa mergi la el uite sfatul meu:
Este normal sa vrei asta, esti doar un copil care inca nu stie ce vrea de la viata dar iti sugerez sa vorbesti cu ai tai si sa ajungeti la o intelegere, sau daca nu poti face asta ar trebui sa il inregistrezi pe tatal tau vorbind cu amanta dar nu uita:totusi este tatal tau si daca ei se vor desparti tu trebuie sa alegi cu cine vei sta si iti va fi greu dar nici asa nu se poate.
Daca tu te vei omora parinti tai vor suferi si sa nucrezi ca facand asta ii vei determina sa se inpace, ei se vor desparti ...practic tu esti cea care ii mai tine uniti. Acum daca tu nu vrei sa mai fie impreuna nu trebuie sa recurgi la un astfel de gest...

| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Asta nu este o solutie. Incearca sa discuti cu ei sau macar cu unul dintre ei (de care esti mai apropiat). Si spune-le ce ai pe suflet, cand isi vor da seama ca iti fac rau se va remedia problema pentru ca tu esti copilul lor (un copil este cel mai frumos dar pe care il poti primi). In privinta prietenilor, daca te-au abandonat inseamna ca nu-ti erau prieteni. Poti sa-ti faci alti prieteni si sa-i alegi cu grija.

| b0gdi221 a răspuns:

Mda, char nu este o solutie sa te omori straight face... - Eu iti sugerez:
1) Sa o asculti pe xXxMeLexyxXx
2)Sau sa-l suni pe Chuck Norris!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Seba,

Intelegem cat de greu iti e in aceasta perioada si vrem sa te ajutam. Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| sorina34 a răspuns:

Offf saracuta de tine dar sa stii moartea nu e o solutie incearca sa vorbesti cu ai tai.si daca vrei putem sa fim prietene uite id meu sorina_blonduta

| CosminC86 a răspuns:

Ciau! Crezi ca daca mori, rezolvi ceva? Cati ani ai? Eu zic sa-ti cauti pe cineva sa-ti fie alaturi. Fiecare isi ia rasplata mai devreme sau mai tarziu...