| CatelusaFlaffy a întrebat:

Buna vreau sa pun niste mel si poze de pe calculator pe telefon dar fara cablue de date am auzit ca poti avea bluetooth la calc si sa le transferi pe telefon dar cum fac asta plzzzz rasp repede fundita.

Răspuns Câştigător
| KryssuxD_9221 a răspuns:

E foarte simplu...conectezi bluetooth`ul in mufa de la usb, pe desktop o sa-ti apara o fereastra si de acolo il instalezi dupa care ar trebui sa-i vezi iconita in bara de start si odata ce a aparut dai click pe ea si trebuie sa-ti apara trimite/primeste fisier sau ceva de genul =)

2 răspunsuri:
| Insurgent a răspuns:

Si eu am avut bluetooth si transferam dp comp pe tel, pai il bagi unde se baga si caplul, il instalezi apoi iti va aparea un folder (numai stiu unde), pui in folder ce vrei sa bagi pe tel, apoi iti activeti bluetoothul la tel, cauti dispozitivul, cand il gasesti apesi pe el, si ce ai bagat in folder iti va aparea in tel, trebuie sa apesi pe ce vrei sa-ti bagi si apoi se va trimite

succes

funda?:d

| Gabbitzu a răspuns:

Iti trebuie chestia aia,, bluetooth " il conectezi in spatele pc-ului lana chestia cablu de internet, apoi iti va aparea ceva pe desktop sau in bara de activitati, restul vei observa succes