Www.getfit.ro
www.cristianmargarit.ro
Dar daca vrei sa slabesti reteta e destul de simpla, apuca-te de jogging (sa alergi macar 1 ora pe zi), si mananca mai putin, si bea multa apa (>2litri/zi). Poti sa faci si flotari,tractiuni, genoflexiuni, abdomene si exercitii cu gantera (sau sticle cu nisip :)) ), fiind fata n-o sa iti creasca muschii (deoarece nu ai testosteron ca baietii), dar o sa arzi calorii si o sa slabesti.
Buna,draga mea! De ce vrei sa slebesti! si eu am 14 ani si aproape 50 de kg si am cerut pareri ca eu vreau sa ma ingras! La 14 ani sa ai 49 kg e foarte normal eu mai m-as ingrasa.nu te supara daca ceilalti de critica dupa aspect!
Esti perfecta pentru varsta ta:* Nu ai de ce sa slabesti, la 14 ani trebuie sa ai intre 45-60, acum depinde de inaitime Sper ca te-am ajutat cu ceva
Peii poti sa mananci.1 zi fructe 1 zi legume 1 zi salate 1 zi lactate timp de 1 saptamana sau cat vrei uh sa tii.si exercitii : sari coarda, abdomene, alergi prin parcc...si link : http://www.nodismed.ro/ghid-de-sanatate/program-slabit-acasa-4780504.html
Pai ar trebui sa nu te mai gandesti la slabit, ai doar 14 ani si esti in crestere si 49 de kg este destul de normala greutatea la varsta aceasta, dar daca totusi vrei sa slabesti, mananci putin dar des (5 mese pe zi) sau alergi in fiecare seara, dimineata+ ca trebuie sa mananci sanatos, fara grasimi si mai putina paine.
anonim_4396 întreabă:
AnYkA52 întreabă: