| GigglesToDay a întrebat:

Buna vreau sa slabesc cam 10kg sunt a8 si vin pozele, liceul vreau sa arat mai bine sunt la scoala 8-14 dimineata mananc o felie cu ceva la scoala un sandvis[scuze n-am stiut sa scriu] si cand vin ceva ce a facut mama:d si poate niste fructe dupa e mult vreau sa reduc si vreau sport dar putin pe zi, timp nu am am de invatat multe o dieta ceva [ stiu ca nu e bine sa slabesc la 14 ani dar nah] stept fundapt.ca am nevoiiee mult de rasp;. voastre
dati-mi o DIETA

2 răspunsuri:
| bybyka_7356 a răspuns:

Incearca sa ai strict trei mese pe zi micul dejun(inainte de scoala) pranzul pa cand vii si cina nu mai tarziu de ora 8 si sa mananci mute fructe sa reduci consumul de paine si mult sport si de asteawinking. la mine a mers si am 12 dar eu nu am slabit timp de aprox 1 an m-am mentinut la aceeasi greutate asa ca m-am inaltat si asa pare ca am slabit happy SUCCES:*

| liiifeiispiiink a răspuns:

Buna!
Ai putea slabi fara griji daca urmezi o dieta sanatoasa. Poti sa mananci dimineata ceva consistent.Trebuie sa mananci ceva neaparat dimineata.E cea mai importanta masa a zilei.
La scoala ai putea sa mananci un fruct sau ceva dulce.Mananci de pranz cand ajungi acasa.Reduci painea alba! Trebuie sa bei 1.5 -2 litrii de apa pe zi.Apa ajuta la eliminarea grasimii si reziduurilor. Apoi mananci de seara pe la 5 si gata.Nu mai mananci nimic dupa ora 6 maxim 7.
Spor la slabit.

xoxo