| Mimmiy a întrebat:

Vreau sa slabesc cam 3 kg dar nu reusesc.Am inceput de pe 31 mai sa fac in fiecare zi cate 100 de abdomene + cat mai dansez eu..plimbari.Problema mea este mancarea.Am avut luna asta multe aniversari si am mancat:
pizza,paste,inghetata,prajitura, am baut suc..Eu as putea renunta la dulciuri si mancari tip fast-food sau prajit, dar nu pot ca daca nu mananc incep unii: Vai! Da' de ce nu mananci?! plus alte intrebri stupide.
Am sa incerc sa continui asa, adica sa fac 100 de abdomene pe zi si as vrea sa o tin tot asa pana in august daca pot.Ca dupa ce termin scoala, revin la dieta propusa.
Intrebare mea este daca slabesc 3 kg in 1-2 luni?!
Dimineata - 1 banana
La pranz -peste la cuptor si legume
Gustare - cirese sau pepene
Seara - aici completati voi va rog
Sa stiti ca de cand fac abdomenele parca un pic am mai dat jos din burtica.Un pic

2 răspunsuri:
| Alicia98 a răspuns:

Seara poti sa mananci o salata, sau un iaurt cu cereale integrale sau de porumb, sau orice mancare usoara si ca sa slabesti nu manca dupa ora 6-7 si fa mai multe exercitii. Ai putea sa cauti diete in reviste sau pe google si sa alegi una potrivita de care stii sigur ca o sa te ti.
Bafta!

| Mimmiy explică (pentru Alicia98):

Chiar azi am facut 200 de abdomene. Faza naspa e ca eu mananc destul de mult dupa-amiza.Adica de la micul dejun pana la pranz nu am nici o pofta dar de la pranz pana la cina mananc mult. Poate din cauza ca pranzul meu nu e prea consistent.Eu nu imi pun mult in farfurie zicand ca pot sa nu mai mananc timp de 5 ore, dar vad ca nu e asa.Nu mananc ciocolata sau cipsuri, mananca cirese sau covrigi dietetici.