Abdomenele sunt in special pentru intarirea musculaturii abdominale, insa nu consuma multe calorii. Ar fi bine sa faci exercitii combinate si alergare, si daca ai posibilitatea, inot. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ pentru mai multe sfaturi in privinta dietei si nu uita, chiar si somnul este important pentru slabit.
Nu-i bun de nimic inotu eu fac inot si de cand eram plinuta nu ma aajutat decat am facut muschi si am slabit cu abdomene si nu am mancat decat o bomboana pe zi nu mai bea ceai nu te mai chinui fa ce am facut si eu si o sa vezi ca asa slabesti
Buna Anda.si eu sunt in aceeasi problema ca tine. si eu imi doresc sa slabesc. de prin iulie m-am apucat de sala, se spune ca in prima luna nu dai jos. ca se formeaza muschi mai bine. chiar asa e. am inceput sala si am scapat de 6 cm.:X. insa vreau sa incep o reteta cu grefa.
MIC DEJUN:
O jumatate de grapefruit
Cafea sau ceai, neindulcite
PRANZ:
O jumatate de grapefruit si doua oua fierte
Salata de castraveti si rosii cu verdeata si lamaie
O felie de paine prajita (de preferat paine neagra)
CINA:
O jumatate de grapefruit
O rosie cu verdeata si lamaie
Carne de peste sau de pasare si legume verzi calite sau gatite in unt.
trebuie sa o incep cat de curand. Asa si in legatura cu exercitiile. eu fac acasa abdomene normale, si mai fac si abdomene pe o parte (nu stau dreapta cu fata in sus), mai fac ex ala cu piciorul si cotul opus. Sper ca ti-am fost de ajutor