| Sunshine121 a întrebat:

Vreau sa slabesc si eu cat a mai ramas din vacanta. Help me please. Mentionez ca nu sunt foarte grasa, prietenii si parintii mei spun ca nu sunt, dar eu simt nevoia sa mai dau jos putin. Va rog. Multumesc! Funda big grin

2 răspunsuri:
| NesQuikk a răspuns:

Buna!
In primul rand, pentru a slabi cat de cat trebuie sa faci sport(iti recomand pilates: http://www.youtube.com/watch?v=3OPExXyuLc0 ).In plus este de preferat sa renunti la dulciuri, sa consumi paine integrala si sa nu sari peste mesele principale ale zilei.Bazeaza-te pe expresia "putin si des". Chiar daca ti se pare inutil, micul dejun este foarte important, deoarece nu vei mai simti nevoia sa mananci atat de mult seara.Este de asemenea recomandat sa consumi multa apa.Cand vrei sa mananci alimente de tip fast-food sau orice altceva de la care nu te poti abtine, in mod repetat, imagineaza-te cu 50-60 kg mai plinuta, si o sa iti treaca pofta.P.S.:Asta nu inseamna sa devii obsedata si sa nu mai mananci ce iti place vreodata.O tableta de ciocolata este indicata din cand in cand.Mananca multe fructe si legume.
Bafta!:)

| biancutza99 a răspuns:

Bea multa apa...nu manca dupa 7 seara si incearca sa nu te infometezi...fa exercitii sau practica o perioada scurta un anomit sport ca joggingul inotul sau atletismul