| deaadeea a întrebat:

Buna ::vreau sa stiu ceva deci sa incepem vreau sa stiu daca ma place un baiat era iarna acum 2 ani si neam intnit la scoala el sa caoportat frumus cu mine mereu ma lua de gat mergeam amindoi de la scoala de 1 mrtie mea dat o felicitare cea ce n-a mai dat nimanui si el a zis la multi ca suntem impreuna si nu eram dar dupa o luna neam indepartat a venit vacanta de iarna apoi aia mare si nu mai petreceam asa mult in preuna dar eu totus inca il iubesc foarte mult chiar daca ai trecut 2 ani in care nu am mai prea vb doar ne salutam si ma gandesc doar la el il visez noaptea si nu stiu ce sa fac ca imi e dor de atingerile lui chiar daca nu am fost impreuna il visez noaptea il iubesc mai mult decat pe mine ce sa fac el oare ma mai place?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Era o glumă, niciodată să nu-ţi ceri scuze pentru că ai zis ce ai simţit. Oricare va fi răspunsul tipului, îţi va aprecia sinceritatea.

4 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

M-ai băgat în ceaţă pitico, cel mai bine ar fi să îl întrebi chiar pe el.

Succes.

| deaadeea explică (pentru Dariusuu):

Asa o sa fac pentru ca prima oara imi era rusine dar la cat ii simt lipsa o sa il intreb prima oara cand il vad si nu sunt pitica am 15 ani

| deaadeea explică (pentru Dariusuu):

Eu sunt sigura ca va zici da

| Dariusuu a răspuns (pentru deaadeea):

Era o glumă, niciodată să nu-ţi ceri scuze pentru că ai zis ce ai simţit. Oricare va fi răspunsul tipului, îţi va aprecia sinceritatea.

| LoLiPoP101 a răspuns:

Vorbiti...cerand sfaturi pe site-uri de socializare...nu il vei aduce aproape de tine big grin