My opinion (:; Eu zic că-i destul de evident. Consider că ar trebui să nu-l mai bagi în seamă, să fii indiferentă. Dacă mai simte ceva pentru tine, te va caută, dacă nu... se pare că ceea ce ai citit pe mess s-a adeverit. [ Avantajul fetelor inteligente este că pot face pe proastele de câte ori vor.
Sute in mie si - a gasit o alta fata, si parerea mea este sa il dai uitarii, nici nu stii, poate vine el inapoi la tine.Parerea mea sincera este ca nu te merita m-ai ales ca am inteles ca tineai la el.Incearca sa iti gasesti un alt baiat care sa te merite, sa te respecte si sa se comporte ca atare.Il faci si gelos, si in plus e cel mai bine pentru tine il uiti mai repede.Credema, daca nu te lasa acum, inevitabil se intampla mai incolo.:*...Bafta si ai grija d uFundita?Si cu faza ca esti urata nu il lua in seama, a spus asta pentru faptul ca vrea sa il lasi in pace, si ar fi bine sa nu-i mai dai atentie.Gandeste-te logic, se mai combina cu tine daca erai urata.Ce pana mea.Nu-l lua in seama.pup
Pai probabil anturajul sau a gasit o alta fata...si acum sa se scoata face si el tot ce poate. Eu zic sa nu-l mai bagi in seama ori ce ar fi si ai sa vezi ca dupa un timp o sa se bage el in seama cu tine. sper ca ti-am fost de folos:*