| bunabunuka a întrebat:

Buna vreau sa stiu cum sa fac ca sa scap de un baiat care ma dispera baiatul are 17 ani si eu 14 ma tot suna si ma intreaba daca vr sa fiu cu el, eu i-am spus de multe ori ca nu dar el continua sa ma intrebe, si fara e ca e un prieten foarte bun ce sa fac ca sa nu ii ranesc sentimentele va roooog dati-mi un sfat. dau fundita :*

7 răspunsuri:
| anitza2000 a răspuns:

E clar ca vrei sa scapi de el, ai putea sa ii blochezi numarul, nu cred ca o discutie ar ajuta asa mult.

| positivity a răspuns:

De bună voie oricum nu va înțelege, oricât de mult încerci tu să-i explici. Dacă tot zici că e un prieten foarte bun, explică-i că-l vezi doar ca pe un prieten bun și nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot nu vrei sa fii cu el... spune-i ca esti cu altcineva... zic si eu
Funda?

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Vaaai ce dragut din partea unui baiat, daca ar fi toti asa... pai de ce nu vrei sa fi cu el daca tot insista?

| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Vorbeste cu el, e singura varianta. Explica-i ca tu nu il poti vedea decat ca pe un prieten/amic. Si ti-ai dorii sa fie asa pentru ca il apreciezi pentru asta, dar cu el nu poti fi. Nici sa incerci pentru ca ai strica o prietenie frumoasa pentru nimic. Succes!

| Cristina_Stefan_1980 a răspuns:

Singura solutie e sa vorbiti.
Roaga-l sa-ti explice de ce vrea sa fie cu tine si alte intrebari la care tu nu gasesti raspuns. Daca dupa ce iti argumenteaza tot nu vrei sa fiti impreuna spune-i ca nu doresti sa strici prietenia dintre voi si ca o sa gaseasca o fata pe placul lui. Trebuie doar sa fi sincera si sa nu ai vreo retinere! Succes! Poate iese ceva bun!

| Antooooooooooooooo a răspuns:

Poti sa incerci sa fi cu el. Este posibil sa te invete sa iubesti cum n-ai mai iubit pe nimeni. Insa daca chiar nu vrei sa fii cu el, poti sa-i spui ca suferi dupa cineva, si daca ai fi cu el ai fii doar pentru a-ti gasi alinarea, sau spune-i ca ai pe altcineva, sau ca tu il vezi ca pe cel mai de treaba tip si un prieten bun dar nu ca pe ceva mai mult. spune-i : " Uite ma X, chiar te apreciez ca pe un bun prieten, cel mai bun prieten insa inca sufar dupa cineva, si daca as fii cu tine, as fii doar pentru a-mi umple acel gol, si nu vreau sa te folosesc pentru asta. Fiindca pur si simplu nu simt la fel. Imi pare sincer rau si sper sa ramanem prieteni."