Este bine ca ai un prieten dar trebuie sa-i convingi insa pe ai tai parinti ca, te opresti doar la statutul de prieten si ca nu il vei prezenta ca pe iubitul tau, pentru ca dupa opinia mea esti inca prea mica pentru a avea iubiti.
Daca baiatul ce-ti este prieten, este asa cum l-ai descris tu, atunci este bine sa vorbesti mai intai cu parintii tai si apoi sa il inviti sa vina la tine acasa, ca sa poata fi cunsocut de parintii tai.
Daca se va purta asa de bine precum presupui tu, nu cred ca tatal tau sau mama ta se vor opune sa vina sa va petreceti ceva timp impreuna la tine acasa, atunci cand si ei sunt acasa, pentru a nu lasa loc la suspiciuni, ori sa vina se te ia de acasa ca sa mergeti la un film, la o intalnire in oras. Anterior trebuie sa dicuti cu parintii tai si sa le spui ca tu stii ca este nevoie ca tu sa fii o fata serioasa pentru ca, alor tai le este frica ca, tu te vei complica si s-ar putea ca din relatia de amicitie cu prietenul tau sa iasa o relatie de dragoste, care ar putea sa aiba alte implicatii, la care tu inca nu te astepti, ori nu esti pregatita pentru a incepe viata sexuala, pentru care unii baieti sunt foarte "doritori" la aceasta varsta, cand hormonii "zburda" ca la ei acasa si uneori sunt luati de "val" si nu se mai pot controla si atunci pot sa apara "surprize" neplacute.
O relatie platonica poate fi permisa la aceasta varsta si tu trebuie sa te hotarasti pana unde esti dispusa sa mergi, pentru a nu-ti compromite tinereta si a-ti "bloca " viitorul pentru o perioada de timp, in cazul in care ar apare si o sarcina nedorita din aceasta relatie.
Eu iti doresc sa fii sanatoasa, sa fii fericita dar, sa fii o tanara responsabila, asa cum cred ca de fapt si esti.
Vacanta placuta si mult succes la liceu.
Pai daca baiatul e asa cum zici u eu nu cred ca tatal tau ar avea ceva impotriva, inainte de "marea intalnire" vorbeste cu iubitul tau si cu tatal de asemenea. II poti spune tatalui tau cat este de inteligent sau cat de bine se poarta cu tine, in preajma lui te simti mai speciala mai apreciata...cred ca va intelege tati tau si eu am fost in aceeasi postura si trec si eu de asemenea la liceu dar la mine acum nu mai e o problema foarte grava, i'am facut sa inteleaga ca am crescut.Si poti sa discuti cu ambii parinti sa le spui sa aiba mai multa incredere in tine si sa le si arati si ai sa vezi ca treaba cu iubitul nu o sa mai fie una atat de problematica. sper ca ti'am fost de ajutor
Pai iti spun din propie experienta, la fel era si tata in privinta asta dar sa stii ca un parinte vrea mereu binele copilului sau si daca binele tau inseamna sa ai prieten va fi cu siguranta de acord, incearca sa-i spui tatalui tau ca esti fericita alaturi de el si de ce nu sa programezi o intalnire in familia ta pentru a se face cunoscut.Asa tatal tau va stii e de capul lui iar daca e asa de cumsecade cum spui nu vor fii problemesucces!