| EvIdEnT a întrebat:

Buna happy vreau sa stiu si eu ce parere va da prietena mea cea mai buna din urmatoare intamplare :
pe hi5-ul meu in vacanta de vara mi a lasat comm un baiat din liceu, adica aceeasi scoala la care sunt si eu tongue si cand am inceput scoala, dupa cateva saptamana de la inceperea scolii, m am intalnit cu el intamplator(eram si cu prietena mea) si el se uita la mine (probabil m a recunoscut) si prietena mea a zis "o ce tare! sa imi dai si mie hi5-u lui sa ii cer id sau daca iti lasa tie id sa mi l dai si mie!" la care eu am spus "bine!"
peste 2 zile iar ne am intalnit cu el, era pe teren, dar nu ne observase pentru ca era cu spatele iar prietena mea a zis "cum il cheama!" eu i am zis ca il cheama cristi, si face ea "il strig si ii fac cu ochiu sau cu mana!" si eu i am zis ca nu...pentru m as fi simtit jenant poate cristi credea ca e am pus o sa fac asta sau ceva de genu.mai tarziu peste cateva ore, tot in ziua aceea, cand am iesit de la ore el era in fata mea si se uita la mine, eu am plecat impreuna cu prietena mea si mi a zis"hai ma mai repede!" si eu i am zis "stai ma fata ca se uita iar cristi la mine!" si face ea "unde e? ca sa ii fac cu ochiu!"

deci ce parerea aveti? ce incearca ea mai exact sa faca?

multumesc! si scuze daca v-am plictisit!

4 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Eu cred ca si ea e interesata de elwinking. ai grija cu fata asta, nu cred ca iti e o adevarata prietena.

| apalipis a răspuns:

Cred ca ii este ciuda ca el se uita la tine si nu la ea. Dar nu e sigur, eu imi dau parerea.
Sau ii place de el. dar mai probabil ii este ciuda.

| oanawww45 a răspuns:

Ea vrea sa fie cu el adica ea zice ''sa ii fac cu ochiu'' adica e logic ce vrea sa faca. Dar lui ii place de tine? adica prietena ta daca stie ca lui ii place de tine inseamna ca e intr-un fel geloasa, iar daca nu stie ca el te place...inseamna ca ea vrea doar sa fie cu el si tu sa o ajuti.

| LarisaAndreea a răspuns:

Din cate ai spus...
Prietena ta e cam indrasneata. Banuiesc ca ii place de el din moment ce vrea sa-i fac cu ochiul...sau poate este invidioasa pe tine.
Nu cred ca ea se poate numii ''Cea mai buna prietena'' din moment ce te intreaba tot timpul ii fac cu ochiul, iar tu spui nu.
Mi se pare copilaresc sa te intrebe intruna iar tu sa-i spui ca NU si ea sa te asculte.
Deci...prin urmare, nu cred ca iti este asa buna prietena, cum spui tu... Din cate am inteles din mesajul tau ea este chiar FOARTE invidioasa pe tine.