| Diiiia a întrebat:

Buna vreau sa stiu si eu cum fac starpoints p stardoll si cum ma fac sper star ot pe star doll dar cu starpoints? Dau funda:*

Răspuns Câştigător
| allebwa a răspuns:

Eu fac cate 15 sp in fiecare zi.Pentru asta:
1. Fac 6 "scenery" intr-o zi, a doua zi le sterg si fac altele
2.Las comentarii la alte papusi
3.Ma joc in games
Si cam asta e tot.
Pentru a fi ss trebuie sa le dai nr tau de tel (pentru a-ti lua bani de pe el) sau platesti prin card bancar(daca vrei sa fii pe toata viata ss trebuie sa ai bani nu gluma). Daca vrei sa fii doar pentru 2 saptamani platesti doar 2 euro, si iti da 2 camere in plus.Nu se prea merita, dar oferta e pentru cine...are bani pentru asa ceva.

6 răspunsuri:
| anonima122 a răspuns:

Sa iti iei slujba

| allebwa a răspuns:

Merci pentru fundita!(prima mea fundita yey)
Sper ca te-am ajutat!

| MissCochetEllyzabet a răspuns:

Nu stiu draguta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pixoti eu am facut cum ai zis tu si nu mi-a dat nimic...

| youngandbeautiful a răspuns:

In primul rand vreau sa le spun tuturor ca starpoints nu e acelasi lucru cu stardollars. Pentru starpoints trebuie ca sa intri des pe stardoll si cu cat intri mai des ai sa vezi ca iti mai apar starpoints(daca intri zilnic asta ar fi cel mai bine). Iar pentru stardollars trebuie sa faci lucrurile zilnice( cum ar fi sa votezi pentru anumite lucruri, sa te alaturi unui club sau sa te joci un anumit joc, etc). Pentru a fi superstar(am fost si e mult mai bine pentru ca ai acces la multe lucruri) trebuie sa te duci la My Account si ai sa vezi ca scrie mare Superstar si dai la Upgrade Now. Ideea este ca trebuie sa platesti cu telefonul sau cu cardul. Daca platesti cu telefonul:pe doua saptamani te va costa 2.48 euro, pe trei saptamani 3.71 euro si pe 3 luni 12, 4 euro. Daca platesti cu cardul pe o luna 16.95 lei, pe 6 luni 13.95 lei, un an 10.95 lei. Cu cat iti iei pe perioada mai lunga cu atat beneficiezi de mai multi bani si de mai multe cadouri. Eu m-am facut si cu cardul dar si cu telefonul superstar si mi-a convenit sa o fac. Daca mai ai intrebari despre site sau daca vrei coduri pentru anumite lucruri viziteaza-ma pe Stardoll. Eu sunt : deeutza99. Cu placere!

| Léa a răspuns:

Hi! pai starpoints le faci jucindu-te.trebuie sa fii activa.sa te joci in jocuri, sa iti decorezi apartamentul, sa-ti cumperi haine., sa faci fotoalbumul tau, sa faci decorul tau.ect ect.super star te faci numai cumparind cu sms un cod.Nu poti deveni superstar doar cu starpoins. sper ca te-am ajutat.happy