Așa ca tine.
Hmhm,parca te culcai.
Mă ții aici. Culcă-te și tu.
Ah,cat ai vrea sa imi dai mesaj.
Mda.
Eu invat pentru teeest. Daca vrei, pot fi eu serialul tau.
Aș vrea să fii, probabil ai fi cel mai bun. Apropo, doar tocilarii învață la ora asta.
Fetele destepte*
Nu trebuie să fii deșteaptă ca să fii tocilară. O fată deșteaptă ar pune în prim plan odihna, mai ales la ora asta. Deci culcă-te...
Oh,okay.Uita-te la serialul tau.
Promiți că te culci imediat?
Nu.Ce poti sa-mi faci, vii si ma bati?
Dap. Tare, la fund.
Opa,nuuu...eu zic ca e mai interesant serialul.
Nu este. Deci te culci? E vina ta că mâine voi fi și eu foarte obosit...
Of,bine.Noapte buna, orgoliosule:3
Mulțumesc mult, orgolioaso. Apreciez. Noapte bună
Orgoliosii au caractere puternice.Inceteaza sa fii asa sec>.
Nu vreau.
Îmi plac fetele puternice.
Bine.
Cât de sec.
Asta am si vrut, eu ma culc.
Ai grijă pe cine visezi. Noapte bună.
Nu ești o tipă așa puternică așa cum nici eu nu sunt și cred că amândoi ne-am arătat reciproc asta. Suntem doar niște tipi stupizi care mai vor să se bucure de niște conversații care le pot face plăcere. Ce am uitat să specific e că deși îmi plac tipele puternice prefer mai mult tipele așa ca tine, ești acolo unde trebuie, ești într-un echilibru frumos care sper să se încline puțin așa încât să fii tu cea care va da acel mesaj. Suntem stupizi, suntem imaturi, suntem însă, e un plural frumos la persoana întâi. Ăsta răspunsul după a doua bere, la ora 1 aproape, după ce am terminat episodul ăsta din serialul Lucifer. Îmi pare rău că ți-am spulberat așteptările, noapte bună. Și încearcă să ieși fără acel machiaj, ca un adaos la acest răspuns tâmpit. Ne trădăm prea mult prin aceste răspunsuri, suntem prea evidenți, chiar suntem de-a dreptul stupizi...
Trebuie sa bei mai des bere.
Trebuie să încerci și tu. Ar fi șmecher să ne îmbătăm amândoi într-o zi să vedem cum decurge discuția.
Dar sa nu citească toată lumea )
XD
croissant întreabă: