| georgiakiss a întrebat:

Buna vreau sa stiu si eu cv deci prietenele mele imi spun ca eu sunt emo deoarece ma tai cu lama, plang din orice si nu ies din casa cu zilele decat la scoala...dar nu ma imbrac emo si nu am nici parul emo...dec dupa parerea voastra sunt EMO?

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Prietenii intodeauna iti vor spune parerea lor, depinde ce ton au folosit cand au spus asta. De ce te tai cu lama? Esti emotiva dar nu chiar Emo. Trebuie sa te ajuti pe tine insuti, sa nu iti pese de nimic si de nimeni, pentru ca viata e facuta ca sa lupti nu doar sa supravietuiesti. Lupta pentru tine si da rusinea la o parte ca nu isi are locul.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu esti niciun emo, esti un copil dezorientata care are nevoie de ajutor, specializat de preferinta daca ai ajuns sa te tai cu lama.

| τττ a răspuns:

Bună.
Poți fi emo și fără să adopți stilul emonelilor.
Pa, pa.

| bogdan133 a răspuns:

Acelea sunt ''prietenele'' tale, gandeste-te mai bine, si nu baga in seama tot ce spune lumea despre tine, tu esti tu si nimic nu mai conteaza.

| georgiakiss explică:

Dupa parerea voastra sunt emo sau nu?

| alexmico97 a răspuns:

Cum spune si Bogdan133 alea iti sunt prietene. prieteni trebuie sa fie langa tine si ce faci u nu e chiar bine esti foarte emotiva de aia cred ca iti tai venele dar nu are rost findca nu o sa sufere acela sau alt cineva numai u trebuie tot timpul sa gandesti pozitiv si sa iti faci prieteni sau prietene care sa te accepte asa cum esti. Sper ca ti-am fost de ajutor happy