| Elena_9064 a întrebat:

Vreau sa stiu si eu mai multe chiesti despre Adolescenti. In ce perioada esti adolescent? Eu am 15 ani si simt ca nimeni nu ma iubeste, ma cert cu tatal meu mereu simt ca nu ma mai iubeste. Mereu ma simt singura.Toata lumea se ia de mine.Sunt disperata nu mai stiu ce se intampla cu mine. Ce pot sa fac ca sa nu ma mai simt singura pe lume?

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuie sa iti schimbi atitudinea mentala care o ai, sa gandesti numai la bine si vei vedea ca vei avea parte de vesti bune fara ca lumea sa-ti fie de gust amar.

| TabooR a răspuns:

Adolescent esti si la 25 de ani, daca si gandesti ca unul.In perioada asta cauti sa iesi afara sa iti maresti cunostintele sa iti faci prieten un iubit...Tot ce trebuie e sa te ridici si sa vezi ce se intampla exact cu tine... ZByee1!

| CarmenElenaa a răspuns:

Cea mai buna solutie: vorbeste cu un psiholog!

| odobasa a răspuns:

Buna.Da si eu sunt adolescenta.am avut si eu o perioada cand stateam cu parinti si ma certam mereu cu ei, dar stai linistita totul se va rezolva de la sine.Si sa stii ca nu esti singura pe lume chiar daca asta crezi tu acum.Si incearca sa te schimbi si o sa vezi kcatotul va fi bine. mult succes!