| Alex1112z a întrebat:

Buna vreau sa stiu si eu o strategie in a-mi planifica timpul. Am un an pana cand merg la o facultate si am 3materii stufoase de învatat. Vreau sa stiu cum sa imi organizez timpul asfel incat sa nu ma stresez prea tare si sa si reusesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vacanta, in plus ai zis ca mai ai un an pana vei intra la facultate si se pare ca esti informat asupra materiilor pe care le vei studia.
Daca cunosti materiile/disciplinele principale pe care le vei studia, si ai ajuns la concluzia ca acestea 3 sunt 'mai de baza' si 'mai stufoase' ai putea incerca sa te documentezi mult mai bine si asupra continutului acestor 3 materii.
Daca ai timp liber la dispozitie, sau atunci cand il ai incearca sa 'cuprinzi' putin cate putin materiile pe care le vei studia.
Fi sigur insa ca ai in fata ta materialele necesare :cartea x pentru materia x, pentru profilul x, pentru specializarea x, anul x, editura x...adica exact ceea ce ti se va cere la facultate!

Invata in mod continuu si regulat (de ex in fiecare zi o ora si repeta cumulul de informatii la sfarsitul saptamanii).

Autostabileste-ti un program dupa propriul tau mod de a invata si de a fi si tine-te de el!

Succes!

0 răspunsuri: