| simonafrumoasa a întrebat:

Vreau sa tin dieta dar asa foarte serios. Numai ca am o problem cam in fiecare zi stau la scoala de la 8-2 nu mananc nimic in acea perioada nici nu vreau. cand ajung acasa tot trebuie sa manc ceava. Iar seara ma apuca o foame de lup.
Ce sa fac cum sa manca, cand si in ce cantitati? Va rog ajutati-ma vreau sa slabesc cat mai repede.

3 răspunsuri:
| William a răspuns:

Dimineata un sambure de pruna, la pranz cinci firimituri de paine iar seara un somn usor.

| venilla a răspuns:

Cauta pe facebook pagina doctorului Andrei Laslau, a aparut si pe la televizor, promovand dieta keto. Si nu va trebui sa te infometezi, aceasta dieta consta in consumarea de grasimi bune si scoaterea din alimentatie a glucidelor. Intra pe pagina si o sa aflii o gramada de informatii, doctorul tine el insusi dieta asta si posteaza fotografii si retete cu tot ce mananca el la fiecare masa. A postat cateva poze si cu rezultatele diete gen poze inainte si dupa(si rezultatele se vedeau chiar si dupa o luna). Bineinteles, trebuie sa sustii dieta si cu putin sport, dar chiar ar trebui sa o incerci, mi-e groaza cand aud de infometare x_x eu sunt o gurmanda, dar mama natura m-a ajutat, si oricat as manca, nu ma ingras. Bafta, sper ca te-am ajutat si sper sa ai rezultate cat mai repede! :*

| Julia125 a răspuns:

Mananca dimineata cat mai mult, iar dupa ce ajungi acasa mai putin. Iar pe la ora 5/5:30 mananca un mar. Si in rest nu mai manca nimic. Iar la scoala puneti cu tine un mar, sau orice alt fruct.