| eu123eu123 a întrebat:

vreau sa trec direct la subiect
Am 15 ani si nu am prietena, am avut doar una la 12 sau 13 ani, nu mai tin minte, tot incerc sa caut fata potrivita, care sa ne placem reciproc. dar fara rost. nu gasesc, asa ca m-am decis sa ma bag in seama cu niste fete mai mari si frumoase de asemenea, dar toate cu care vorbesc. cred ca se supara pe mine sau ma cred copil, cred ca e din cauza faptului ca sunt mai copilaros... am nevoie de un sfat, cum sa scap de copilarie si sa devin mai matur, cum ar trebuie sa ma comport, niste sfaturi utile, fara misto, multumesc.

Răspuns Câştigător
| rocket1204 a răspuns:

Buna! Ca baiat la 15 ani este absolut normal din punct de vedere psihic si biologic sa fii un copil. Abia esti pe punctul de a termina pubertatea si de a incepe adolescenta. Iubirea adevarata si interesul pentru o relatie serioasa ti-o vei lua dupa 30 de ani. Abia atunci vei putea incepe sa-ti cauti jumatatea deoarece pana atunci nu vei putea sa iti iei un angajament serios fata de o femie. Fii multumit cu tine, lasa timpul si natura sa isi faca treaba in mod firesc. Cred ca ar trebui sa lucrezi la increderea in tine in primul rand si sa uiti de povestea cu fetele. Nu uita, femeile trebuie respectate inainte de toate. Multa sanatate si succes la invatat!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cred că cam grăbești lucrurile. ai timp pentru fete, unii nici măcar nu au avut vreo relație până la vârsta asta. încetează să mai cauți fata potrivită, o să apară și ea. nu forța lucrurile. și lasă maturizarea asta, o să te maturizezi treptat, în timp, până atunci bucură-te de copilărie.

| ThePuffy a răspuns:

Ehh, nu te grabi, ai timp sa iti faci o iubita. Ai doar 15 ani, ai timp sa te maturizezi. Si majoritatea fetelor de varsta ta adora baietii care le fac sa rada, eu asa eram si inca sunt rolling on the floor). (>^ω^

| EdyakaSmoke a răspuns:

In primul rand prietena nu o cauti tu... dar presupun ca nu vrei sa fie aleasa nu?
Eu zic sa prinzi prima data experienta cu alea mici de 14/13 ani si dupa sa incerci la alea mari! Daca vrei sa devi matur atunci ai nevoie de preocupati mature, sa stii ce vrei si sa nu faci totul dupa capul tau pentru ca nu poti reactiona oricum in fata unei fete! Pe scurt ai nevoie sa fi serios ca sa fii luat in serios dar asta nu inseamna fara vrajeala! Deci bafta in viitor! Sper ca te-am ajutat!

| eu123eu123 explică:

Multumesc tuturor, cred ca asta ar trebui sa fac. sa las ca totul sa vina de la sine, multumesc inca odata, o seara placuta. sad