anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa va cer parea in legatura cu cevastraight face
Nu stiu cum sa incep, m-am INDRAGOSTIT, x-( d un baiat., cu un an mai mare ca mine, dar nu cred ca sunt destul de buna pentru el adica, na, e prima dragoste pentru mine, am mai fost cu mai multi baietii, dar la nici unul nu am simtit ce simt pentru el
De obicei cand imi placea d un baiat lasam sa treaca o luna fara sa il vad si fara sa vb cu e,. dar cu el, ns e alceva, Ce sa ma fac?
Sa renunt. sa mai tin la el?
Sau
Sa incerc sa il cuceres.
Adic pana si ceii din jurul nostru si'au dat seama cum il privesc., nu vreau sa fac asta straight face. dar cand ma uit la el mi s umple sufletul de fericire stiu ca suna poetic dar asa este sad

Răspuns Câştigător
| yekto a răspuns:

Cucereste-l. traieste si bucura-te de fiecare minutel, gest, zambet, privire etc.
poate la un moment dat ai sa si plangi dar nu trebuie sa te cocentrezi pe asta acum. acum esti INDRAGOSTITA si asta e magic. profita de asta.

1 răspuns:
| sw33tgirl a răspuns:

Pai tocmai u ai spus-o! il placi tare deci incerca sal cuceresti. Intereseazate de ce chestii ii plac si vorbeste cu el despre alea. Fa multe glume bune si fii distractiva1 sa nul inebunesti cu nicio problema