| DolceKiss a întrebat:

Vreau sa va cer parerea in legatura cu ceva.Dar va rog sa nu faceti misto.Credeti ca o fata de 1, 80 ar putea fi impreuna cu un baiat de 1, 70? Imi place mult de baiatul asta dar de fiecare data cand ma gandesc la diferenta de inaltime ma simt ca naiba..Va rog sa raspundeti sincer.Mersi! happy

17 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Cat timp esti cu el, adio tocuri dulceta laughing In rest, ii poti da bataie punete cu el, pana la urma daca tie iti place ce atat.

| CristiB93 a răspuns:

Pai daca zici ca ti-l place, nu inteleg de ce te simti ca naiba, ori iti place, ori nu iti place. Daca ti-ar placea, eu zic ca nu ai tine cont de inaltime.

| DolceKiss explică (pentru CristiB93):

Uite,eu nu zic ca nu imi place.Doar ca ma simt putin prost din cauza asta.Ma refer la faptul ca nu stiu daca el s-ar uita la mine.

| CristiB93 a răspuns (pentru DolceKiss):

Aa el nici nu stie ca il vrei, pai eu zic ca te cam grabesti. Oricum asta nu ar trebui sa fie un motiv da a nu fi impreuna, asta nu e important, mai important este intelegerea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina! Tu ai nevoie de cineva mai inalt decit tine, ceva la 1, 90 ca tu incaltata pe tocuri( dacă porti cumva la înaltimea ta) să fii cit el, si nu te simtii prost niciodata cu felul in care arati, mai ales daca nu ai defecte fizice, multumeste i lui Dumnezeu zi si noapte ca esti sanatoasă. Mult succes, ce virstă ai? Si te rog iartă mă pentru indiscretie. Multumesc mult.

| neutrino a răspuns:

Din pacate pentru tine, ai mare dreptate.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă vă iubiți, continuați-vă iubirea. Nu renunțați unul la celălalt din cauza complexelor, din cauza unui impediment. Din contră, te-aș sfătui să lupți pentru ceea ce iubești. Chiar dacă acum, simți că ești un pic confuză și nemulțumită de situație. Dacă și el îți împărtășește iubirea, bucurați-vă împreună. Cu siguranță, în viitor, vei avea și alți admiratori, deci nu trebuie să te cramponezi, și să vezi în el, un eventual mire, pentru a ridica atâtea pretenții. Între voi, va putea fi o prietenie frumoasă. Ori doar o iubire trecătoare. Până la cea adevărată, până la cea statornică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca esti mai inalta ca el ce? Asta te opreste sa-l placi? Dati-va o sansa, daca va veti desparti cu siguranta nu va fi din cauza inaltimii.

| NameHarris a răspuns:

Pai fa ceea ce simti tuwinking Nu este asa mare problema astawinkingDaca te vei lua dupa gura lumi nu rezolvi nimicawinking

| Quassaar a răspuns:

In primul rand discuta cu el, vezi daca si el are aceleași sentimente fata de tine. Apoi, daca totul este ok, înălțimea n-ar trebui sa fie o piedica in calea fericirii voastre.

| Biiskrem a răspuns:

Dacă 10 cm te opresc, înseamnă că nu-l placi atât de mult pe cât pretinzi.
Ești mai bună de stâlp decât de parteneră.

| DolceKiss explică (pentru Biiskrem):

In primul rand am spus doar ca ma simt prost nu ca ma opresc din a-l place.Si in al doilea rand, multumesc pentru compliment.

Răspuns utilizator avertizat
| CaSiHai a răspuns:

De ce sa te simti ca naiba daca iti place de el care este problema?

| Simonika1264 a răspuns:

Daca baiatul nu stie ca il placi de ce te mai stresezi atat? Dar daca chiar il placi si vrei sa fii cu el, iar el accepta trebuie sa treci peste faza cu inaltimea. si eu am fost in aceeasi situate si mereu ma simteam prost, deci nu am putut sa ma bucur de momentele petrecute cu el. eu zic sa incerci sa fii cu el fiindca asa o sa te lamuresti singura in legatura cu inaltimea, daca treci peste acel sentiment neplacut inseamna ca tii la el cu adevarat