| RenesmeeLuv a întrebat:

Vreau sa va cer parerea. Sunt cu un baiat de 6 luni. El e mai dificil, orgolios si cred ca las prea mult dupa el. Nu stiu ce sa fac acum, am fot la el in oras si l-am anuntat pe de drum si mi-a zis ca nu poate veni sa ne vedem si ca trebuia sa il anunt din timp. Nu ne-am vazut de 3 saptamani si nu stiu ce sa cred. O vecina de-a lui zice ca el nu e genul care pune suflet, ca nu a tinut atata la mine si stiu ca el e genul mai aventurier, si ii place sa lasi dupa el si a avut numai relatii de cateva saptamana. totusi suntem de 6 luni.Nu stiu ce sa cred. Eu tin prea mlt la el dar ma raneste uneori prin vorbele sale. Cand eram impreuna doar eu si cu el era super, se comporta foarte fain da cand vorbeam la tel si mai era cu prietenii lui nu vorbea ca si atunci cand era singur. Ma enerveaza asta la el. Am lasat mult dupa el pentru. ca am crezut ca ma iubeste, dar nu stiu ce sa zic. Voi ce credeti? El ma suna si dupa ce ne-am despartit odata ma cauta si imi zicea ca inca tine la mine, ne-am impacat acum nu are credit tot eu trebuie sa il sun, asta nu imi place. straight face Poate am lasat prea mult si acum isi bate joc, nu stiu ce sa zic. mi foarte drag. Voi ce >credeti:. Funda! love struck

2 răspunsuri:
| lavyBandB a răspuns:

Baietii pot fi asa de nesimtitistraight facesa.l ia naiba de orgoliu! nu stiu ce sa.ti spun, dar incearca sa ai o discutie serioasa cu el si intreaba.l ce vrea cu adevarat si daca mai vrea sa aive vreo legatua cu tinehappyfi directawinkingscuze ca nu pot scrie mai mult dar sunt cam nervoasa acumstraight face

| seby19 a răspuns:

Daca nu esti independenta financiar, nu incepe o relatie la distanta. Va veti raci amandoi in timp. Apoi o relatie de genul asta impune stapanire din partea amandurora mai ales din partea lui. Nu cred ca merita sa mai astepti dupa el daca in 6 luni nu te-a convins ca se implica. Parerea mea.
Daca te-am ajutat, ajuta-ma si tu pe mine cu un vot aici:
http://www.go4games.ro/de-la-gameri/best-review/gothic-2-8372259
Butonul rosu de sub titlu. Mersi.