| mirelush_6159 a întrebat:

vreau sa va cer parerea voastra in urmatorul caz.Intr`o seara am fost la un club si am cunoscut pe cineva.acea persoana spunea ca ma place.am facut schimb de numere de telefon, si ma tot suna din acea seara.nu ii raspundeam, pana mi-a zis ca vrea sa ma vada, iar eu i-am zis ca sunt plecata pe 5 zile din oras, stiind ca el pleaca a doua zi.de atunci ma tot sunat si nu i-am raspuns.pana intr-o zi cand m-am intalnit cu el.am ramas foarte surprinsa, edeoarece el vroia sa ma conduca acasa.bineinteles ca nu am acceptat. atunci el trebuia sa plece in strainatate. mai pe seara, m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa-l vad, eu spunandu`i ca nu.imi spunea ca daca vreau sa-l astept fiindca s`a indragostit de mine.multe chestii.si de atunci.nu am mai vorbit cu el. mie imi pare rau fiindca nu am acceptat sa ma intalnesc cu el.si simt un fior de fiecare data cand imi audc aminte cu el sau vad poze cu el. ce spuneti? stiu ca ar avea motive sa nu imi vorbeasca cu mine, dar sunt totusi 2 luni, dar dupa argumentele date de el ca m`ar placea si asa ma cam incurcastraight face ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| aneth a răspuns:

Buna! Sfatul meu e sa te intalnesti cu el, vezi ce iese. E clar ca te place, doar s-a straduit atat de mult (eu nu cred ca m-as fi straduit atata).
chiar daca el nu te va mai suna, eu zic sa faci tu primul pas (sigur il va surprinde). Vorbeste cu el, incearca sa vezi daca e bun pentru o relatie cu tine si daca nu explica-i si termina cu asta!
Oricum iti doresc mult succes si fa ceva nu face sa-ti para rau si sa te gandesti mereu ce ar fi daca?!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti foarte incurcata Adriana.Intalneste-te cu el verfica-l daca intrdevar are intentii serioase, si aici ma refer la iesiri impreuna la cinematograf sa ca povestiti mai multe despre voi iar dupa doua saptamani sau mai mult sau mai putin vezi daca poti avea o relatie serioasa cu el iar dupa cele intamplate iii poti spune unde stai! Bafta!

| mirelush_6159 explică:

Am uitat sa zic un lucru care ar putea fi important si care ar putea schimba situatiastraight face. el are 21 de ani si i-am gasit fb-ul lui si acolo scrie ca el este logoditstraight face. si nu indraznesc sa vorbesc cu el si sa fac eu primul pas.