Eu spun sa astepti, poate cu timpul va va lega ceva... Dar nu uita ASTEAPTA! deoarece altfel poti strica o prietenie frumoasa asa am patin si eu... Bafta!
Daca ai discutat cu el despre asta. si a spus ca te vede doar ca pe o prietena atunci as spune sa o lasi balta!. continuati sa ramaneti prieteni! nu ii mai da de inteles ca il vezi ca pe un iubit.
s-ar putea cu timpul ca si lui sa ii placa de tine, atunci iti va spune el. dar decat sa strici o prietenie mai bine o lasi balta si continuati doar asa, ca amici!
Nu o lasa balta, de la cea mai buna prietena se ajunge la cea mai buna iubita.
Mai bine ai incerca sa te "reorientezi'. Daca o sa insisti, daca o sa ii mai bati "apropouri" pe tema asta... s-ar putea sa strici prietenia dintre voi doi. Si ar fi pacat, zic eu.
Ai incercat sa vorbesti cu el si sa-i spui ce sentimente ai fata de el?
Eu cred ca nu...incearca...incercarea moarte n-are! :*bafta
E clar ca vrea mai mult. e timid baiatul ajutal oleac tu ca de unu singur sa vine asa sa iti zica te iubesc.nu zic sunt si din astia directi da poate el nu e. ia-o pe ocolite, iar la final marea intrebre:Vrei sa fim iubiti sau gagici sau cum vrei tu sa spui
Daca el ti-a zis ca esti cea mai buna prietena a lui atunci spune-i si tu ce simti pentru el! s-ar putea sa ai sperante
Malyna dupa parerea mea ar trebui sa vorbesti cu el si sa vezi daca te place sau nu. Daca aflii ca el te place cat de putin du-te la el si marturisestei ce simti pentru el dar tu sa te duci nu sa vb printr-un/o prieten/a ca fiecare inerpreteaza cum vrea. Daca nu te place orienteaza-te catre alta persoana. SUCCES