Cu siguranta te placea si cred ca te place si acum insa probabil tine si la prietenul lui si a preferat sa ii lase lui cale libera spre tine poate ii este teama ca prietenul lui se va supara daca el va accepta sa fie cu tine asa ca probabil prefera sa nu piarda acell prieten un sfat :ar trebui atunci cand stati asa mai mult de vorba sa ii spui ca tu nu il placi pe prietenul lui ci pe el si ca vrei sa fi cu el impreuna iar daca ace; baiat ii este prieten adevarat va intelege si se va da la o parte
Buna :*
Eu zic ca te place. Atata timp cat ti-a spus ca poate intr-o zi veti fi impreuna, ca nu vrea sa te raneasca, ca avea acea sclipire cand te vedea. Nu stiu de ce a reactionat asa cand a aflat ca prietenul lui cel mai bun te place. Poate a renuntat la tine pentru a-l lasa pe el sa incerce sa fie impreuna cu tine. Vorbeste cu el deschis despre acest subiect, afla ce il deranjeaza ( ar fi bine daca ati vorbii toti 3, tu, el si prietenul lui cel mai bun) si rezolvati impreuna situatia. Comunicarea este cheia!
Sper sa iasa bine si sa fiti impreuna!:* Succes!:*
Hey!
Cred ca tinea la tine cu adevarat si nu doar din "mila".Si nu a vrut sa o continuati cu asatisa relatie din cauza amicului tau din dorinta de a nu te face sa suferi.
Ai putea discuta cu el (baiatul pe care te place si il placi) si sa ii explici ca tu tii la el si celalat e doar un amic.
Succes cu conversatia si drum fruumos si drept in dragoste.
Bye'bye
Dupa cum ai relatat tu povestea nu pot spune decat ca baiatul pe care l-ai cunoscut de revelion tine foarte mult la prietenul sau (care te place). Probabil a refuzat sa fie cu tine, cautand fel si fel de motive.Atractia,simpatia fata de tine nu sunt la fel de intense ca si prietenia dintre cei doi.Astfel nu iti pot spune decat ca ai intalnit un baiat minunat care se sacrifica pentru amicul sau, in loc sa stea cu tine impreuna.Probabil in viitorul apropiat o sa inteleaga ca oricat de mult ar insemna amicul pentru el nu poate sa nu fie cu tine pur si simplu ca celalalt te place.Succes si sa ne scrii daca ai rezolvat ceva.
Multumesc pentru raspunsuri tuturor:*.tin sa va spun ca el stie ca il plac si ca prietenul lui ne-a dat "mana libera" sa fim impreuna.stia ca ne simpatizam reciproc.am vb despre asta de multe ori dar mereu imi spune ca nu eu sunt motivul.ca nu din cauza mea nu suntem impreuna ci are alte motive importante pentru el si neimportante pentru mine.si acum vb cu el si nu rezista sa nu vb cel putin la 2 zile daca nu in fiecare zichiar acum de curand a luat permisul si a spus ca ne vom plimba unde vreau eu doar noi 2:d.au trecut deja 3 luni de cand ne cunoastem si deja 4 luni de cand s.a despartit de ultima lui prietena.este deja destul timp de ragaz si de gandiretoti imi spun ca el ma place dupa cum ma priveste dupa cum imi vorbeste.dar el nu zice nici da nici nu si i.am spus ca nu prea ma inteleg cu actualul iubit si chiar era afectat pentru mine simteam ca e nefericit ca eu sunt nefericita.eu nu prea ma indragostesc nu e punctul meu foarte dar el a reusit si tin sa va reamintesc e genul de baiat pe care si l.ar dorii orice fata
Diorrus întreabă: