vreau sa va intreb ce sa fac ca sa ma impac cu prietena mea cea mai buna? Inainte de a se incheia anul scolar am mai avut certuri,dar pana la urma ne-am impacat. Dar acum in vacanta ne certam din nou pentru lucruri prostesti, nu de mult ea mi-a spus ca nu mai suntem cele mai bune prietene ci doar prietene, dar a trecut o saptamana si a fost ok fara certuri atunci am crezut ca totul a revenit la normal. Am mai avut un fel de cearta : pe mess mi-a scris daca nu ii descarc niste melodii, iar atunci am zis eu ca nu pot ( ma jucam sims ) si atunci s-a suparat pentru ca mi-a zis asa : bine ca tu te joci si iti cer si eu ceva si nu poti ( ea plangea pentru ca a primit un mesaj de la un baiat ca nu pot fi impreuna pentru ca el la sfarsitul lui iulie se intoarce inapoi in Italia ) eu nu stiam atunci de ce plangea,am intrebat-o pe sorasa. Acum ea zice ca are pe altcineva ca cel mai bun prieten, un baiat pe care il place, iar acum acel baiat ( 17 ani) merge zilnic la prietena mea, iar eu vreau sa stau si eu cu ea, dar mereu e el acolo, nici sora prietenei mele nu mai suporta ea e mai mica cu 2 ani dar ma inteleg bine cu ea si mergem la inot impreuna si imi mai spune ce se mai intampla cu ei, ba ca se impratiseaza, ba ca se tin de mana, dar ei amandoi au spus ca nu sunt impreuna. Zilele astea le-am chemat afara, prietena mea a spus ca nu ca o plecat acel baiat de la ele si ca ce vom face afara numai 3, eu, ea si sora ei. Ieri i-am spus ca sa vina la mine si a spus ca nu vrea pentru ca tot cu o zi in urma am avut o cearta pentru ca ea zice ca m-am schimbat, ca nu mai stateam tot timpul cu ea si cu o alta fata, ca nu mai eram o prietena adevarata la care sa ii spuna toate problemele... Ce sa fac? La mine am chemat-o azi de o mie de ori dar nu vrea, eu as vrea sa ma impac cu ea, dar daca as si putea cand nu e baiatul acela prin preajma. Deci? Ajutati-ma!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.226.98.181) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro