anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vreau sa va intreb ceva. Daca esti ca un baiat si acel baiat sta mai mult cu o fata decat cu iubita lui. Iubita lui nu poate sa stea cu el mereu dar el isi petrece foarte mult timp cu aceea fata el zice ca nu este nimic intre el si ea la fel si ea dar iubita lui este cam geloasa pe aceea fata... iubita lui are motive sa fie geloasa? ce ar trebui sa ii spuna iubitului ei ca sa nu se supere?

Răspuns Câştigător
| CrazyStyle a răspuns:

Probabil cealalta fata este o cunostiinta mai veche a baiatului sau o prietena foarte buna. Iubita sa ar putea vorbi cu niste prieteni de-ai baiatului (cu care acesta se intelege foarte bine) pentru a afla ce stiu ei, iar apoi (daca tot nu este convinsa) poate sa il roage pe unul dintre ei sa ii "urmareasca" sa vada ce se intampla happy.

3 răspunsuri:
| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Pai fata aceea ar trebui sa petreaca ea mai mult timp cu bithul ei nu acea fata.
Si da, iubita are ceva motive sa fie putin geloasa, dar nu exagerat.
Ar trebuii sa aiba mai multa incredere in iubitul ei.
Sper ca te am ajutat:*:*:**:

| consiliera a răspuns:

Poate fi ceva platonic intre ei. Oricum in relatia de prietenie intre sexe nu prea cred.Nu prea exista decat 0, 0001%.

| florocirc a răspuns:

Frateee, odt ce un baiat sta mai mult cu alta fata decat cu tine[ iub `lui], fi sigura ca o sa fie ceva, stiu din propria experienta bai, chiar daca nu mi-a convenit mi `aplacut baiatu cu care stateam mereu p afr mai mult decat cu prt meuhappy