Strigoi nu exista doar in cartea superstitiilor eu am citit cartea e ca un fel de mit doar ca nu exista. se spune ca acesti zisi strigoi apar in noaptea de Sf Andrei ( nu stiu ce au legat de noaptea aia) si fac tot felul de lucruri rele cum ar fi poseradea. sunt un fel de spirite rele care nu au fost inca judecate(asa se zice) dar stai linistit/a (esti fata sau baiat) ca nu exista
Strigoi sunt niste spirite rele si da exista in oameni care se nasc cu ticie pe cap ticie=pielita pe cap si cand mor oameniatunci invie si e ca un zombi dar invizibil, adica un om strigoi are doua inimi cand mori si inima ta de om numai bate incepe cea de adoua adica cea a strigoiului si asa naste strigoiul
Se prea poate nu stiu ce sa spun... mia povestit si mie o prietena ca la ea in sat exista un neam de strigoi...se deosebesc de ceilalti prin noada dosului.de obicei se spune ca nu e bine sa raspunzi daca nu esti sigur ca te striga cineva. mi s-a intamplat sa fiu o data unde a stat bunica mea cand a murit si am auzit de mai multe ori ca ma striga cineva pe nume dar n-am raspuns.am intrebato pe mama daca m-a strigat iar aceasta a sp ca nici nu. nu stiu ce sa mai cred
Frate exista strigoi. dar ei apar numai cand ai pe cineva mort care nu a fost intepat in buric sau puse pietre in cosciug. eu am vazut un strigoi cand eram la tara si veneam cu doua verisoare acasa.la o poarta mare era un spirit si cand am aruncat cu o piatra in el a trecut piatra prin acea persoana.nu s-a lovit.iti spun sigur.si nu mint pentru ca nu am de ce si in plus nu-mi sta in caracter. daca nu ma crezi la ora 00:00 du-te in cimitir si plimba-te sa vezi cum iti curge sangele din nas fara sa faci nimic si iti apare cineva in fata dar oricum te sfatuiesc sa nu`ti fie frica niciodata de nimic indiferent daca ar exista sau nu
ma pis pe ei
hai fii taree si smecheraa
:*:*
Nu exista strigoi . Adica probabil au existat :o. Crede in Dumnezeu si ai sa vezi ca nu exista
Nici vampiri nu exista
Nu fiti fraieri
Desi se zice despre ei ca se arata celor care nu cred in ei
In fine
Prietenele tale vor sa te sperie
.
Acum nu prea mai exista doar foarte putini dar au existat, da!
Daca dupa ce moare un strigoi nu-l intepi in inima iti ia pe cine ai mai drag, strigoii se nasc cu o bucata de carne pe cap ca o tichie.Strigoii nu suporta usturoiul si de obicei au putin par sau deloc.
La mine in oras au murit aproape toti cei care nu au injunghiat in inima cadavrele!
Sa nu asculti ce zic ceilalti ca nu exista ca vor doar sa nu te speria dar trebuie sa stii ca apoi in caz ca o sa ai o ruda strigoi o sa fii sceptica poate chiar o sa interzici sa il injunghia dar apoi cand o sa iti ia rudele nu mai poti sa faci nimic...
Sper ca te-am ajutat!
Stii cum vine vorba aia pana nu vezi nu crezi
eu n-am vazut si nici nu-mi doresc dar daca as vedea cu siguranta as sustine raspunsul ca exista