| bia3anca97 a întrebat:

Buna vreau sa va intreb daca de la 12 ani pot avea un prieten(adica sa ne inbratisam, sa ne sarutam pe obraji)la jocuri mai ales adica cand te provoaca cineva?

Răspuns Câştigător
| *** ~_- DeLliAaA -_~ *** a răspuns:

Apai si eu am 12 ani si am fost la ziua unei prietene ( ea facea tot 12 ani) si am jucat jocul 'invarte sticla' sau ceva de genul, pe saruturi pe gura si nu ni s-a intamplat nimic. Dupa parerea mea, bineinteles ca poti avea un prieten la 12 ani. fundita?

5 răspunsuri:
| danycosty a răspuns:

Iubirea nu are varsta!:d
Nu conteza varsta pe care o ai!

| DeedeeBesk a răspuns:

Normal daca chiar iti place de el, cum arata si cum se comporta si sti sigur ca nu se mai vede si cu altcineva e in regulawinking

| Fillaide a răspuns:

Sigur ca poti, daca simti ca a venit momentul Go!

| happy_7964 a răspuns:

Poti avea prieten si de la 3 ani daca vrei. Nu inteleg o chestie. La jocuri de genul adevar sau provocare cine te-ar provoca sa-ti saruti iubitul? De obicei esti provocata sa saruti pe unul sau pe altul, nu neaparat pe prietenul tau. Deci, nu prea ai nevoie de un iubit pentru asta.
In fine, vreau sa zic ca la 12 ani ai si alte chestii de facut. O sa ai timp si de baieti, nu-ti face tu griji. Poti face orice vrei, atat timp cat nu e interzis (prin lege sau de parintii tai) bineinteles, dar de ce ai face-o? Din curiozitate sau pentru un joc? Eu zic sa astepti sa gasesti un baiat frumos si de treaba si sa mai si cresti un pic. E mai frumos asa, crede-ma!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tot 12 ani si am prieten da ce este asa anormal?
si in plus nu numai pe obrajisad
si la jocuri de fapt era sa sarutzi pe altu`:*
inm fine nu e nimic anormal:*