Esta prea inalta! Ar trebui sa fi cam cu 10-12 cm mai scunda, dar avand in vedere ca faci baschet e normal sa fi asa inalta.
Nici o problema daca esti inalta. Mai cresti pana la 10cm si apoi te vei opri din crescut, dupa parerea mea, asta va fi in jurul varstei de 16 ani.Depinde de fiecare, unul mai inalt, altul mai scund... Felicitari pentru baschet. Seara buna.
Cam da... tu ce zici? Nu te-ai uitat la celelalte fete?
Eu am 1.67 si am 16 ani . E cam naspa ca fata sa fi atat de inalta, dar nu are nimic, evita sa iei tocuri foarte inalte, probabil ca o sa mai cresti, acum de!
In schimb, bafta cu baschetu, este minunat!
Tu te-ai dezvoltat mai repede ceea ce nu este rau...am o prietena care are 1.78(are 15 ani) dar s-a orpit din crestere in sensul ca nu a mai crescut 1 cm de vreo 2 ani...asa ca dupa parerea mea e mai bien sa fii mai inalt(nu cred ca vei imi creste asa mult) decat sa fii complexata ca esti prea pitica(gen la 12 ani sa ai 1.50 sau ceva de genu)
Maaaaama! Am gasit pe cineva mai inalt ca mine, si e fata! Eu am 42 de ani acum, insa la virsta ta aveam 1, 67. La 13 ani aveam 1, 69 si ma apucam de volei de performanta, ca la 19 sa ajung la 1, 98, iar de la 22 pina acum sa am 2, 02 m inaltime! Asa ca, tine-te in continuare de baschet, si sigur vei trece de 2 m!
Dar nu ti-am raspuns direct la intrebare - da, esti prea inalta pentru virsta ta. Si daca nu vrei sa mai cresti, va trebui sa te lasi de baschet. Eu la volei am crescut 10 cm intr-un singur an! Acum, depinde de tine ce crezi ca e mai important, inaltimea sau baschetul, insa la una din ele va trebui sa renunti in favoarea celeilalte. Insa, fiind fata, poate ca ar trebui sa nu tii seama de inaltime, mai ales daca faci baschet de 5 ani, pentru ca din baschet poate reusesti sa faci ceva bun, sa faci performanta. Insa in cazul asta, poti sa uiti de pantofi cu tocuri!
Eu am aproape 13 ani si am 1.74-1.75 deci stai linistita mai sunt fete ca tineE normal sa fii inalta tinand cont ca faci baschet de 5 ani eu fac tenis de camp de 7 ani:dStai calma.
Si eu aveam complexe acum un an legate de înălțimea mea. Precizez ca am 1, 78. Si crede-ma ca pentru mine e perfect. Nu mi-aș dori nici de cum sa fiu mai scundă. Știi cum se zice: Lumea văzută de sus este mai frumoasa! Trebuie să înveți sa te iubești așa cum esti! Multe ar da să aibă înălțimea ta! Si sa știi ca fetele inalte sunt considerate cele mai atrăgătoare
Eu am 13 ani si 1, 41m sunt un minion obez...
Nu esti prea inalta o sa te opresti la un moment dat din crescut
ThinkAgain întreabă: