| BaByTzZa a întrebat:

Buna vreau sa va intrebare si eu credeti ca mai am sanse sa ma impac cu fostul? nu am mai vb cu el d ceva timp sh acum cateva zile l-am bg in seama l-am sunat sh vb pe mess sh i-am zis ca se ne intalnim a fost de acord sh i-am batut niste app dk vrea sa ne impak sh mi-a zis ceva de genuhappy cand ma rugam d tine
nu era bine
nu sunt roata de rezerva
ne vdm
ca amici
daca vrei
da nu ma arunc mai departe dki nu stiu ce sa cred ...ca de obicei mereu imi zice asa sh se intamp alfel dati-mi un sfat ca sa ma impac cu el ca nu stiu ce sa facsad...plz dau fundiitttzaa

Răspuns Câştigător
| lovefan a răspuns:

Buna. Pai, cred ca acum e ranit si mai orgolios ca niciodata datorita faptului ca nu l-ai apreciat chiar atunci cand a fost cea mai mare nevoie de asta. Iar acum el nu vrea sa mai dea inapoi... E normal, dar incearca sa mai vorbesti cu el, sa ii spui ca nu ii vei trada increderea si doar sa incerce. Daca nu vrea nici in ruptul capului, atunci nu are rost, pana la urma, trebuie sa ai si tu orgoliu, nu sta sa te rogi de un baiat care nu are nimic in plus fata de tine sa va impacati. Pana la urma, nici nu trebuie sa ii arati ca iti mai pasa. Fii mai mandra! Bafta!

1 răspuns:
| alin2050 a răspuns:

Pai sa o luam logic.Si eu am fost in situatia fostului tau, si am facut la fel ca el. Dar orice minune tine 3 zile. mi-a trecut, si nu mi-a ramas decat ura in loc de dragoste. Daca l-ai si injosit, poti sa-ti iei adio de la el. Daca mai e si frumos, nu te mai strofoca, deoarece va incerca sa arate pe cine poate sa aiba langa el.
sper sa iti fi fost de ajutor raspunsul, meu