anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, vreau sa va povestesc aici o mică istorie din ultimii 4 ani ai mei de cand ma aflu intr-o țara straina. Mai mult as cere un sfat, fiind ca am uneori niște temeri ca se va întâmpla ceva rău.
Deci, trec direct la subiect. In ultimii 4 ani aici in Israel de când m-am despărțit de fostul, am început sa fumez iarba. De la săptămânal am ajuns la zilnic. Nu sunt mândra de asta dar nici tare nu plâng. Vreau sa va spun ca in tot timpul ăla cât fumam am cunoscut foarte multă lume, din sfera care vindeau iarba iar eu ca o prostuță ca împrieteneam cu ei. Nici nu știam cu cine stau, cine e. Dacă e periculos sau nu. Știam doar ca are de fumat și ca nu-mi va face nimic rău. Eram in momentul in care îmi ziceam ca nu mai am nevoie de relații, intr-o perioada, primul întâlnit îl puneam cu mine in pat, știu suna atât de mizerabil însă eu am trecut deja peste toată asta! Și ma bucur enorm. Acum cât de gașca rea din jur, sincer va spun ca acum realizez cât de norocoasa am fost și sunt ca sunt vie și teafără astăzi. Nimeni nu m-a supărat, nu m-a atins și nu mi-au creat probleme mari. Însă, sunt oameni pe care in ultima perioada ii întâlnesc des pe afara si nu stiu cum sa procedez, m-am uitat acum in telefon la numerele care m-au înregistrat la ei in telefon habar nu am cine sunt, însă m-au înregistrat cu numele, adresa unde stăteam happy acum acolo e familia mea. Foarte mult ma tem sa nu-mi facă vreun rău, va ziceam mai devreme ca nu mi-au făcut rău niciodată, dar am o teama ca acum ca la mine e totul bine și ca am inaintat in viața ei vor putea sa-mi pună piedici. Ma tem de surorile mele mai mici happy nu am semne ca as putea avea acest feeling însă eu îl am. Și nu stiu cum sa trec peste asta fiindca ma pune rău pe gânduri happy nu le-am făcut nici un rău, nici ei mie însă uneori dacă ma vedeau pe drum, strigau numele meu și ma simteam atât de inconfortabil.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te-ai apucat de vandut droguri si ai datorii la mafioti?
De ce altfel ti-ar fi teama ca parintii si familia ta, ar putea fi atacati si le-ar putea face ceva rau?
Pe unde locuiesti, daca nu esti alaturi de familia ta?

| Gabbyr a răspuns (pentru Violleta2022):

Hhhh nu doamne ferește, încă la așa treapta a vieții nu am ajuns? Pursisimplu am așa o teama. într-un fel ma simt vinovata de ceeea ce am făcut ( ca am fumat iarba) și deoarece e caracteristic pentru băieții de strada care fac mereu probleme ma iau așa fiorii, și zic ca poate îmi vor face rău

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Toate acestea ți se puteau întâmpla oriunde, nu numai în Israel.
Dacă tu nu mai intereferezi cu ei, relația se stinge treptat.

| Sophieka a răspuns:

Ar fi bine sa discuti cu familia si daca puteti, sa va schimbati urgent domiciliul ( mai departe decat zona respectiva) si numerele de telefoane iar aceste lucruri sa le faci in secret.