| nuamnume1sunttrista a întrebat:

vreau sa va povestesc ceva:este un baiat de care-mi place.il vad cam rece, dar stiu ca are o inima buna.am fost aproape prieteni, de la nsite activitati scolare.acum ma saluta (adica asta-vara) de atunci nu l-am prea vazut,decat atunci cand merbe la biserica( el are alta religie). mereu cand sunt cu o prietena de-a mea*andreea* zice sa se uita la mine foarte "indecent",sa zic asa si cand trece cu masina fratelui sau se intoarce si se uita.el invata bine, la fel si eu.eu am 14 jum, iar el are 17 ani jum.credeti ca are sentimente fata de mine? ar fi bine sa avem o relatie, daca asta-mi cere? vreau parerea voastra sincera.aaa si inca ceva: andreea(prietena mea) a visat acum doua saptamanii ca eram la ea in curte si ma sarutam cu el(pe buze:p). poate fi si asta ceva?thinking

4 răspunsuri:
| rater1994 a răspuns:

Foarte interesanta povestea ta sincertongue.Dar sti cum e o vorba "gusturile nu se discuta" incearca sa te implici sa vorbesti cu el sa vezi cum reactioneaza sa "testezi" daca poti spune asa si nu trebuie sa fie toate facute dintr-o data astepti vorbesti cu el una alta si vei vedea in timp cum se petrec lucrurile si sa-ti ofer un sfat daca cineva vrea sa nu fiti prieteni sa nu bagi in seama accea persoana vei vedea ca multi o sa le fie ciuda si oh go on numa oameni rai vor fi dar incearca sa vorbesti cu el.Am citit undeva o faza "Orgoliu la putere -lasa-l pe el sa vorbeasca primul" sa nu faci astatongue vb tu daca el nu vb si daca iti place si te asigur eu ca daca e rece si ii vei interveni in viata nu o sa mai fie asa o sa veziwinking ai curaj tupeu cum vrei tu sa-i zici dar du-te si vorbeste doar atat.

| nuamnume1sunttrista explică (pentru rater1994):

Aha.asa am sa fac.dar cum as putea sa-l bag in seama? de ex. cand il vad(cand ma vede) imi zice:"Salut!", iar eu ii raspuns:"Salut!"//// si atat!:*

| rater1994 a răspuns (pentru nuamnume1sunttrista):

Pai intra in vorba cu el zi "Ce mai faci? " Cum o duci vrajeli din astea ce pot spune altcevathinking

| Sophieeeeeee a răspuns:

Dc nu? Viata e facuta ca sa o traiesti. incearca... Dar nu te lua dupa vise laughing)