Foarte interesanta povestea ta sincer.Dar sti cum e o vorba "gusturile nu se discuta" incearca sa te implici sa vorbesti cu el sa vezi cum reactioneaza sa "testezi" daca poti spune asa si nu trebuie sa fie toate facute dintr-o data astepti vorbesti cu el una alta si vei vedea in timp cum se petrec lucrurile si sa-ti ofer un sfat daca cineva vrea sa nu fiti prieteni sa nu bagi in seama accea persoana vei vedea ca multi o sa le fie ciuda si numa oameni rai vor fi dar incearca sa vorbesti cu el.Am citit undeva o faza "Orgoliu la putere -lasa-l pe el sa vorbeasca primul" sa nu faci asta vb tu daca el nu vb si daca iti place si te asigur eu ca daca e rece si ii vei interveni in viata nu o sa mai fie asa o sa vezi ai curaj tupeu cum vrei tu sa-i zici dar du-te si vorbeste doar atat.
Aha.asa am sa fac.dar cum as putea sa-l bag in seama? de ex. cand il vad(cand ma vede) imi zice:"Salut!", iar eu ii raspuns:"Salut!"//// si atat!:*
Pai intra in vorba cu el zi "Ce mai faci? " Cum o duci vrajeli din astea ce pot spune altceva
Dc nu? Viata e facuta ca sa o traiesti. incearca... Dar nu te lua dupa vise )
Lolkkk întreabă: