1.Cel mai bine ia-o de mana pe mama ta si mergeti intr-o camera si intreab-o de ce nu iti spun adevarul...
2. Pune-o sa iti arate smocul pe care ti la taiat la botez sau niste poze ceva...
3. Incearca sa te gandesti ca poate ca nasterea ta nu a fost dorita(daca asa a fost )
p.s.:mie mi se pare ca tu ai fost adoptate deoarece sora ta poate nu te-a vrut cand ai fost''adoptata'' pentru ca tu ai spus ca mama ta te iubeste iar tatal tau poate ca s-a certat si nu a acceptat sa mai poarte inca o '''povara''
aceasta a fost doar o parere :p
byee
Uita-te pe certificatul de nastere! Singura solutie pe careo stu eu ca fiind cea mai simpla. Si mie mi-a spus asta sora mea mai mare in glua o data, si faceam tamtam ca sunt adoptata
pana cand mama mi l-a aratat si mi-a explicat cum trebuia sa fie daca eram adoptata. Bafta!
Pai ar fi mai bine sa iti intrebi rudele,de exemplu o verisoara sau un verisor,cum era cand erati mici? sau chestii de genul asta
intreaba`ti prietenii daca au auzit ceva de genul acesta...
am avut si eu o prietena care era infiata si colegele mele i au spus initial nu a crezut, dar cand s a facut mai mare si a dat seama.
nu procedeaza corect ca nu iti spun pentru ca ai tot dreptul din lume sa stii lucrul acesta, mai ales acum ca esti mare si realizezi lucrurile asa cum sunt.
sper sa fie totul bine :*
Daca se comporta sa cu tine nu inseamna ca esti adoptata.
Poate chiar nu avea aparat foto cand erai tu mica.
Nici eu nu am multe poze de cand eram mica.
Si sora ta a zis in gluma, toti fratii/surorile fac asa cand se cearta.
Nu cred ca esti adoptata. Dar totusi incerca sa-ti intrebi parintii.
Ei te pot ajuta.
Interesant.Daca zici ca mama ta te iubeste, poate nu esti adoptata ci tatal tau e de fapt tata vitreg si sora ta e sora vitrega, adica u cu sora ta ai in comun doar mama, poate de aia o zis ca nu esti sora ei si de obicei la primul copil parintii fac poze inca de cand se naste si deja la urmatorii nu mai dau importanta asa mare deoarece au destule poze cu primul copil
sau daca zici ca esti adoptata cred ca cea mai buna dovada e un test adn, sau de sange (grupa de sange) (nu ma pricep foarte bine)
sper sa te ajute
Buna Georgiana! si eu sunt adoptat de la 1 luna jumate. Am auzit chestia asta de la prietenii de cartier pe la vreo 12 ani. Imi spuneau sa nu-i mai ascult pe parintii mei ca nu sunt naturali, sunt doar adoptivi, ceva de genu cum ti-a spus sora ta... "ca nu esti sora ei"... E, eu toate chestiile pe care le-am auzit de la prieteni despre parintii mei le-am pus cap la cap, si intr-o zi mi-am pus in cap sa-i intreb pe ai mei daca sunt adoptat., dar ei mi-au spus ca sunt nu ca ai tai. Incearca sa le spui parintilor tai ca esti pregatita sa-ti spuna, si poate ca-ti vor spune daca esti sau nu adoptata. Daca vrei sa mai vb despre chestia asta, da-mi add la alex.alex120 . bafta
"La suparare spui multe si nevrute" adevarul poate sa fie foarte departe.
2)nu semeni cu nimeni din familie...asa si esti unica! In capitolul de genetica voi fi scurt cu tine>Ai niste gene,"amprente"(cu trasaturile,caracterul, etc ale parintilor ereditare) mno, dar nu scrie nicaieri ca aceste gene provin 100% de la mama si tata, anumite gene pot proveni de la bunici(care le-au transmis mai departe prin tata/mama apoi tie), etc
3)Asa spun surorile/fratii mai mari la suparare
4)Poate este posibil ca mama sa nu fi avut aparat de fotografiat
5)Cand o sa cresti mai mare poti sa-i intrebi pe parinti, se pot face si teste ADN pentru a te convinge
Legat de ce a spus sora ta, la suparare fratii si surorile spun multe. Cand ma cert cu fratele meu mai mare imi spune ca nu sunt sora lui, ca de acum nu mai sunt sora lui, chestii de astea. Deci ceea ce ti-a zis poate fi doar ceva spus la suparare.
croissant întreabă: