| frum a întrebat:

Vreau sa va povestesc ceva. Imi place un coleg de clasa cam de vreun an. Am momente cand imi place foarte mult de el, saptamani intregi, insa am si momente(mai scurte)cand chiar nu mai simt nimic pentru el. Acum iar a revenit acel sentiment intens. Stiu ca si lui ii place de mine(sunt draguta)deoarece si la scoala vine tot prin preajma mea, ma chinuie, etc. Dar si "iubirea"lui pentru mine este tot cam asa, cu "pauze", ca si in cazul meu pentru el. Problema este ca eu sunt timida, el nu. Si cand se apropie de mine, eu devin, fara sa vreau indiferenta, poate"cu nasul pe sus"(FARA sa vreau). Si el atunci crede ca vreau sa il fac sa sufere si tot timpul se refugiaza in bratele altor colege, ca sa il vad eu. Doar atunci cand il vad.
Acum vreau sa va spun ca vom merge in excursie cu clasa, va fi si el prezent. Si parca as vrea sa fac primul pas. Il plac foarte mult. Si mi-e teama ca excursia asta sa nu se transforme intr-un eveniment neplacut, sa il vad iar in bratele altor fete, ma doare foarte tare cand face asta. Ce ma sfatuiti? Mersi!

4 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

E bine ca te-ai hotarat sa faci tu primul pas deja ai facut un pas inainte faptul ca te-ai gandit sa o faci tu, deci fa-o, decat sa-ti para rau pe urma ca nu ai facut-o si sa regreti mai bine cu tot tupeul inainte!

| pwp a răspuns:

Cam afemeiat baiatu! dardaca tie iti place...gusturile nu se discuta. fa u primul pas, nu-l astepta pe el... dar mai intai vorbeste cu un prieten de-al lui si intreaba-l daca lui X ii place de tine.cred ca te place din ce ne-ai spus u. Noroc

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Eu nu prea sunt de acord cu relatiile intre colegi pentru ca daca o sa fiti impreuna e posibil sa ajungi sa tii la el foarte mult si daca dint'o greseala va despartiti.si o sa il vezi in bratele altor fete o sa te simti mult mai rau decat acum.
Dar ai putea sa profiti de excursia asta si sa te apropii de el daca iti doresti asta foarte mult. Poti veni cu o idee de joc in autocar...adevar sau provocare de exemplu.Si o pui pe una din prietenele tale sa te puna sa il saruti[sau el pe tine:d] sau ceva de genuconfused

| madaluhsha a răspuns:

Buna.
Incearca si tu sa pui inainte cu cateva zile o prietena sau sa vorbesti cu un prieten de ` a lui si sa-i ii zica ce simti tu, sau daca zici ca esti timida scrie-i pe o foia ce ne-am spus si noua si poate ca atunci va intelege.
Succes si sa ai o excursie frumoasawinking