| Viviana34 a întrebat:

Buna vreau sa va pun o întrebare celor care ați mai făcut sex sau care ați început viața sexuală. Mama nu vrea sa îmi spună dacă folosești Doar perezvativ nu rămâi? Sau dacă folosești anticoncepționale fara pervezevativ gen fara pervevativ ramai? Dau funda. Sunt împreună cu el de 2 ani și nu știu dacă sa fac pasul acesta deoarece mama mă tot înfrica că o să rămân gravida.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Anticonceptionalele si prezervativul sunt doua din cele mai bune si mai la indemana metode de contraceptie atat timp cat sunt folosite corect.

Fiecare din ele e o metoda sigura folosita individual in mod corect, adica anticonceptionalele prescrise de medic si luate corect si prezervativul utilizat asa cum trebuie.

Bineinteles combinarea acestor doua metoda va fi si mai sigura in privinta unei sarcini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu ai teoria, dar si tu la fel ca multe alte adolescente precope (care se vor ofili grav mai tarziu, vai de capul lor, mai ales dupa ce fac un copil) nu stii teoria, dar vrei SA FACI. Nasol. O sa ti raspund eu. Daca folosesti prezervativ corect si acesta nu se rupe/alune /etc nu ramai. Daca folosesti AC potrivite si corect, nu ramai chiar si fara prezervativ. El tot la fel de neinformat ca tine e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prezervativul e cel mai bun. Recomand si anticoncepționalele, dar numai după o vizită la ginecolog. Un medic, care te consultă, e mult mai indicat decât ce zicem noi pe aici.

În altă ordine de idei, sunt siderat de lipsa ta de informații despre sex. Clar trebuie făcută educație sexuală in scoli. Și mai siderat sunt de ce mama ta nu vrea sa îți spună mai multe, deși tu ai întrebat-o; că odată și odată tot îți vei începe viața sexuală.

| just4ubr2015 a răspuns:

Sunteti de 2 ani impreuna si nu ati facut sex dar cati ani aveti 12, 13? Legat de intrebarea ta o fata isi incepe viata sexuala cu cineva cu experienta de la care are ce invata nu de la un novice ca tine care sigur o va da in bara. daca tie frica de sarcina folositi prima data prezervativul pana va obisnuiti unul cu celalalt

| Viviana34 explică (pentru just4ubr2015):

Nu avem 12-13 pur și simplu nu am făcut-o deși el este cam responsabil deoarece îmi este mi-e frica de lucrul acesta și de Mama mea cu totul că urmează să fac peste câteva luni 18 ani

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca ai sub 18 ani mai asteapta macar sa faci 20 ani sau macar el sa aiba destula experienta daca nu vei regreta toata viata ta

| VoidEternal a răspuns (pentru just4ubr2015):

Tu ii recomanzi serios sa-si trimită prietenul să capete experiența cu altele? laughing) Ați băut gaz fraților?

| just4ubr2015 a răspuns (pentru VoidEternal):

Eu i-am recomandat daca nu are experienta iubi sa nu inceapa cu el viata sexuala nu sa se duca el la altele mai citeste odata sus

| anonim_4396 a răspuns (pentru just4ubr2015):

Păi exact așa s-a înțeles. Ca băiatul acum este neexperimentat, dar mai târziu va fi. Cum se va experimenta dacă nu va face sex nici cu fata în cauza și nici cu altele?

| Viviana34 explică (pentru just4ubr2015):

El are experiență a mai făcut-o aici este vorba despre mine. Și că ziceati că el este neinformat nu este știe și mi-a mai spus doar că eu nu prea am înțeles prea bine și aveam nevoie de mai multe informații și nu mai fiți răutăcioși. Mama nu vrea sa îmi spună deoarece i este frica sa nu fac pasul asta care îl consideră ea unul greșit.am întrebat deoarece eu nu am făcut-o niciodată și plus el a mai făcut-o. adică și dacă o să mă protejez o sa regret toată viața?