| DdoarEuuu a întrebat:

Buna vreau sa va pun o intrebare comuna si fete si baieti vreau ambele raspunsuri, si de la o fata si de la un baiat!
SA INCEPEM CU INCEPUTUL.
Acum 5 luni am aflat c cel mai bun prieten al meu aproape sa zicem cel mai bun prieten imi este verisor mi.-a venit c o povara cand am aflat asa.
Dece? pentru ca mie imi cam place de el stiti voi faza cu fluturasii in burtica.
Dar din cauza cu verisori am devenit si mai apropiati adic el ma ia in brate mereu e tandru cu mine... ma pupa pe obraz. pe frute. si imi spune c sunt pitica lui...eu nu-s ce sa inteleg ii plcace sau nu de mine. da faza tare este c acum cateva saptamani cam 3 el s-a combinat cu o fata. si cu mine nu a mai vorbit decat prin intermeniul messengerului si a facebookului. dar tot frumos se poarta cu mine si imi trimie mereu la fiecare cuv pe care il scrie pe tastatura semnul acela cu inimioara sau k cel k pup(love struck kiss)si cateodata vine si ma viziteaza la scola si sta la scoala cu mine cam 2-3 ore
SI MARE INTREBARE ESTE!
VOI CE CREDETI DACA NU SE AFLA CA SUNTEM VERISORISE PUTEA FACE O RELATIE?
Va astept raspunsurile pup si eu la voi!kiss

4 răspunsuri:
| Dorinel a răspuns:

Si eu ma comport la fel cu verisoara'mea,adica gen o tachinez, ne batem, cand o lovesc o pup... si tin foarte mult la ea dar totusi nu ma gandesc prea departe... (ea 24 eu 19)

| DdoarEuuu explică:

Voi ce credeti daca nu se afla ca suntem verisori se putea face o relatie?

scuze pentru greselile de ortografie!

| DdoarEuuu explică:

Ok mersi va pup

| RyGoLeTa a răspuns:

Pai,eu cred ca te iubeste doar ca pe o verisoara.Asta este pararea mea. Sper sa te ajute.