Nu m-as razbuna pe ea, dar in schimb nu as mai fi prietena cu ea. O prietena adevarata nu se da la iubitii prietenei sale. Din ceea ce ai scris mai sus rezulta ca face tot posibilul ca sa te faca nefericita(iti sufla toti prietenii). Ea e genul de prietena, care te injunghie pe la spate.Eu in locul tau as fi trimis-o deja la plimbare. Daca tu esti dispusa sa ii ierti toata greselile si sa ramai mereu fara prieteni e treaba ta. Dar sincer nu merita nici macar 1 singur minut din timpul tau, pentru ca din cate inteleg dince ai scris chiar e nesimtita. E mai bine sa te lepezi de astfel de persoana pentru ca niciodata nu sunt sincere, ci sunt prefacute doar. Dar e decizia ta ce faci.Succes si sper ca ti-am fost de ajutor.
funda plz?:p3
Sa moara Bibi & Geani de va inteleg eu, fetelor.Pe onoare meaCe-i asta? Sunteti legate pe viata de prieteni? Nu. Daca nu iti mai place fataul/comportamentul/lipsa caracterului unui prieten exista exit.Si asa se termina povestea.Prieteni este fara numar si de o calitate superioara.Trebuie numai sa cauti.Bafta
Eu sincera sa fiu, m-as razbuna. Pai merita. ti-a facut o data, ti-a facut de doua ori, pnm. hai sa spunem ca prima data a fost intamplare, a doua oara a fost coincidenta, da' restul'?! Au fost niste gesturi de nesimtire din partea ei. Si fetele care au spus ca mai bine nu te razbuni ci mai de graba te-ai pune sa vorbesti cu ea. Sa fim seriosi, credeti c-ar ingelege cu vorba buna . Da`o`n colo de treaba. App.cum ai putut s`o consideri o prietena atata timp? Trebuia s`o lasi in pace de la primul gest .
Buna!
Parerea mea este ca ea a fost o prefecuta si o perversa. Nu cred ca ar' trebui sa te razbuni pe ea, dar ai putea sa vb. odata cu ea sa intalniti si sa-i zici verde -n fata tot ce ti-a facut si poate isi da si ea seama ce prietena adevarata a pierdut. Daca nu isi da nici atunci seama las-o in pace.peste cativa ani va regreta si iti va cere scuze. Eu daca as'fi in locul tau nu m-as razbuna pentru ca nu are rost sa te complici cu o falsa. Succes in viata
Poi la un moment dat am fost prietena cu ea in ghilimele.Sti cum se zice "tineti dusmanul aproape"