| Andrreachiriac a întrebat:

vreau sa va spun ca eu cred ca sunt grasa. multi imi spun ca arat foarte bine la inaltimea mea si la varsta mea. eu vreau sa slabesc...sa dau jos din solduri, picioare si putin din burticabig grin. ma uit in oglinda si par foarte grasa. multi imi spun sa termin pentru ca nu sunt grasa.incerc sa mananc cat mai putin si fac miscare. Am 56 kg, 1.66 inaltime. nu stiu ce sa fac! Oare sa-i cred pe cei din jur sau sa fac ce stiu eu? stiu ca exact atat ar trebui sa am, dar eu ma vad foarte grasa, cel putin asa mi se pare mie :\

4 răspunsuri:
| DamagedHeart a răspuns:

Nu trebuie sa ii asculti pe altii, pentru ca tu trebuie sa te simti bine, nu ei.
Dietele nu sunt prea folositoare la varsta asta, hormonii de crestere nu le lasa sa isi faca efectul. Asa ca sfatul meu, e sa faci foarte multa miscare.

| Apheleia a răspuns:

Ar trebui sa ne timen de mana, sunt si eu in aceeasi situatie!:Xlaughing
Eu am 1.68 si vreo 60 kg(nu mai m-am cantarit de ceva timp, dar cu aproximatie cam 60 kg am) si as vrea sa slabesc doar pentru ca nu imi place numarul de kilograme ca la corp nu arat rau si mie ceilalti la fel imi spun ca arat bine si nu mai e nevoie sa slabesc!
Dar la inaltimea ta deci cu kilogramele stai super bine,deci serios nu cred ca arati rau,chiar deloc!
Deci eu spun ca arati foarte bine asa cum esti.
Daca totusi vrei atat de mult sa slabesti,treaba ta,dar eu spun ca daca vrei sa te pui la o dieta nu e chiar potrivit,adica mai bine renunti la paine,dulciuri cat mai putine si putin sport, si sa vezi ce bine va fi!
Dar repet, parerea mea e sa ramai asa pentru ca esti perfecta asa cum esti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Humm esti in limite normale la inaltimea asta si eu am 1.67 si 55 kg. nu trebuie sa te simti grasa, dar poti opta pentru niste gimnastica pentru a tonifia corpul si, facand miscare, te simti si tu mai bine. as recomanda niste lectii de karate (shotokan, taekwondo) sau dansuri, ca sa tonifici si sa-ti intaresti corpul. cred ca asta ar trebui sa faci si nu neaparat sa slabesti. apropo ai grija sa manaci bine, dar sa nu te infometezi niciodatawinking

| ZoKo_3036 a răspuns:

Hahaa. Nu trebuie sa te simti complexata de cum arati! Important e sa te simti BINE. Esti in limite foarte normale de inaltime si greutate! Este ideal la o fata sa fie pana in 1.70 si pana in 60 de kg(parerea mea, scuze daca gresesc). Eu am 1.78 si 69 de kg, si imi e ff bine, la mine nu e ca la voi cu "greutati extra", sa nu ma exprim urat... In concluzie ESTI FFFFF BINE!