Pai daca ea stie si se considera vorbareata uite cum sa o iei fara sa se supere: aduci in discutie oamenii care vorbesc mult, sau bati apropo-uri sau chiar faci referire la un prieten/a comun care e tot vorbaret/eata. si spui pur si simplu: vai, nu imi plac [nu suport, nu prefer] deloc oamenii asa mai vorbareti. si daca se simte o sa fie ok funda?
Cand te intalnesti cu ea ia'o pe ocolite.Inventeaza un unchi care vorbeste mult si povesteste'i cat de enervant e cand trancane non-stop etc. Asa se va simti[daca e simtita] si poate va incerca sa numai vorbeasca asa mult. Daca nu merge ii spui frumos: "Inteleg ca iti place sa vorbesti, dar fa'o mai rar."
Te descurci tu! Ce daca e suparacioasa? Tu nu te superi cand iti vorbeste atata? Deci sunteti chit.
Trebuie sa intelegi ca tu de aia esti prietena cu ea, ca nu va plictisiti impreuna. Adica daca nu ar vorbi asa de mult, nu ati avea ce vorbi. Si eu cu prietena mea vorbim atat de mult ca daca incepem nu ne mai oprim. DE EX: La telefon petrecem 5 ore a fost, maximum. Avem noroc ca telefonul ia o pauza la fiecare 2 ore. DECI nu incerca sa o schimbi pe prietena ta ca iti va parea rau!
Daca nu iti plac persoanele vorbarete atunci cum iti explici ca esti prietena cu ea? Nu trebuie sa o schimbi nici tie nu ti-ar face placere daca cineva ar incerca sa te schimbe.Aceasta e regula oricum mai mult ca sigur ea va intelege acum sau mai tarziu ca nu iti place acest aspect si cu timpul poate va imprumuta un comportament ca al tau sau poate va incerca sa il imite.nu toti suntem la fel si nu ar mai trebui sa ne mai plangem atat
Deci te duci la ea si ii zici asa : ( Numele prietenei ) vreau sa iti spun ceva, dar sa nu te supy p3 mine okey? Uite vreau sa iti zic ceva. Deci nu stiu mi se pare ca esti cam vorbareata si vb tot timpul ) Nu te supy pe mine da? Si pentru ca iti sunt o prietena buna tiam spus pe fata nu pe la spate ca altele Si gata... Sper ca te-am ajutat. Asta mi-a venit in cap. Bafta!
anonim_4396 întreabă: